A- A+
Η Cosmote αυξάνει τις χρεώσεις για κλήσεις από σταθερά σε όσους είναι σε πρόγραμμα

Σε αύξηση των χρεώσεων για κλήσεις από σταθερά της προχωρά η Cosmote για τους συνδρομητές που δεν έχουν επιλέξει κάποιο προνομιακά πρόγραμμα με δωρεά λεπτά ομιλίας.

Οι νέες χρεώσεις τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και προβλέπουν αυξημένες τιμές κατά περίπου 20% σε σχέση με τα όσα ισχύουν έως σήμερα.

Οι ίδιες επιβαρύνσεις θα ισχύουν και για όσους βρίσκονται σε πρόγραμμα και ξεπερνούν τα διαθέσιμα δωρεάν λεπτά ομιλίας. Μετά την κατανάλωσή τους, οι κλήσεις τους θα χρεώνονται με τα νέα τιμολόγια.

Η χρέωση ανά λεπτό

Ειδικότερα, οι νέες χρεώσεις που θα ισχύει από τις 20/1 διαμορφώνονται ως εξής:

  • Από 0,15 € σε 0,18 € ανά λεπτό ομιλίας, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο.
  • Από 0,12 € σε 0,15 € ανά λεπτό, την Κυριακή.
  • Από 0,25 € σε 0,30 € ανά λεπτό για κλήσεις προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Ειδικά για όλες τις Κυριακές του Ιανουαρίου, του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου 2020, θα προσφέρεται μειωμένη χρέωση στις κλήσεις προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ενώ στη συνέχεια θα ισχύσουν οι παραπάνω χρεώσεις.

Οι συνδρομητές έχουν δικαίωμα επιλογής κάποιου οικονομικού προγράμματος COSMOTE που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, μπορούν να επιλέξουν πακέτο με χρέωση από 17,82 € τον μήνα ή να προχωρήσουν σε καταγγελία της σύμβασής τους αζημίως εντός δύο μηνών (εφόσον λαμβάνουν μηνιαίο λογαριασμό) ή τριών μηνών (εφόσον λαμβάνουν διμηνιαίο λογαριασμό) από τις 20 Ιανουαρίου και μετά.