A- A+
HSBC: Online αγορές Α/Κ σε όλο τον κόσμο και δώρο 500 ευρώ
Πρόσβαση σε εκατοντάδες αμοιβαία κεφάλαια σε όλο τον κόσμο με ένα ...κλικ από τον υπολογιστή τους, έχουν όσοι επιλέξουν την HSBC για τις επενδύσεις τους.

Παράλληλα, για τους επενδυτές που θα μεταφέρουν το επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο από άλλη τράπεζα στην HSBC, η τελευταία θα τους δώσει δώρο έως 500 ευρώ.

Η online υπηρεσία

H HSBC προσφέρει μία πρωτοποριακή υπηρεσία για επενδύσεις με ευκολία και ασφάλεια, όπου κι αν είστε μέσω του e-banking της..

Μέσω αυτής μπορείτε να κάνετε τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές εύκολα, επενδύοντας σε αμοιβαία κεφάλαια με δυνατότητα εξαγοράς τους, απευθείας από τη διαδικτυακή της πλατφόρμα.

Επιπλέον, εξασφαλίζετε συμμετοχή αμοιβαίων κεφαλαίων μέσω της υπηρεσίας Internet Banking με προνομιακή τιμολόγηση.

Επωφεληθείτε με 0,50% μονάδες μείον στην προμήθεια αίτησης συμμετοχής σε όλα τα προϊόντα σε σχέση με την τιμή που διατίθενται στα καταστήματα.

Η εξαγορά αμοιβαίων κεφαλαίων μέσω της υπηρεσίας Internet Banking είναι δωρεάν.

Αποκλειστικά online αμοιβαία

Επιπλέον, η τράπεζα έχει προσθέσει 20 νέα προϊόντα διεθνών επενδυτικών οίκων που διατίθενται αποκλειστικά από τη διαδικτυακή μας πλατφόρμα, στις ακόλουθες επενδυτικές κατηγορίες:

  • Μετοχές Εταιριών Αγαθών και Εμπορευμάτων (Commodities)
  • Μετοχές των κλάδων Υγείας, Τεχνολογίας
  • Μετοχές Αναδυόμενων Αγορών
  • Ομόλογα Αναδυόμενων Αγορών
  • Ομόλογα Βόρειας Αμερικής
  • Στρατηγικές Μικτών Χαρτοφυλακίων
  • Παγκόσμια Ομόλογα
  • Μετοχές Βόρειας Αμερικής

Δώρο 500 ευρώ στις μεταφορές

Παράλληλα, όσοι μεταφέρουν το χαρτοφυλάκιό τους στην HSBC κερδίζουν 250 ή 500 ευρώ, ανάλογα με το ύψος του.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα προσφέρει πάνω από 400 επενδυτικά προϊόντα από 7 κορυφαίους επενδυτικούς οίκους, μαζί με εξατομικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής.

Το ελάχιστο ποσό μεταφοράς για να κερδίσετε τα 500€ ανέρχεται στα 75.000 ευρώ και αφορά σε επενδυτικά προϊόντα που υποστηρίζει η πλατφόρμα της HSBC.

Για ποσά από 20.000-75.000 ευρώ, κερδίζετε 250 ευρώ.