A- A+
HSBC: Νέο εγγυημένο καλάθι επενδύσεων με στόχο το +40%
Τη δυνατότητα επίτευξης τελικής απόδοσης 40% μέσα στην επόμενη 5ετία έχουν οι πελάτες της HSBC μέσω της νέας κατάθεσης εγγυημένου κεφαλαίου που προσφέρει η τράπεζα με σειρά προτεραιότητας.

Πρόκειται για το προϊόν “Best Of 2”, το οποίο εκμεταλλεύεται τις διαρκείς εναλλαγές που φέρνουν τις Αναδυόμενες Αγορές και την αγορά της Ευρώπης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Τα δύο καλάθια

Η απόδοση του συγκεκριμένου προϊόντος μπορεί να αγγίξει το 40%, και εξαρτάται από την πορεία δυο διαφορετικών καλαθιών.

Το ένα περιέχει δέκα από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές Εταιρείες και το άλλο δέκα από τις μεγαλύτερες εταιρείες Αναδυόμενων Αγορών. Ο πελάτης λαμβάνει ως απόδοση στη λήξη την καλύτερη εκ των δυο καλαθιών.

Η διάρκεια του προϊόντος είναι 5 έτη, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 Ευρώ ή Δολάρια Η.Π.Α. και παρέχει 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη της κατάθεσης. Η προεγγραφή ξεκίνησε στις 1 Οκτωβρίου 2011 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2011.

Γιατί Ευρώπη και αναδυόμενες αγορές

Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων HSBC Ελλάδος: «Σε ένα περιβάλλον διαρκούς μεταβολής, η Ευρώπη, μία οικονομική δύναμη μεγέθους καθοριστικού για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, αντιμετωπίζει τις νέες συνθήκες που καθημερινά διαμορφώνονται τόσο εσωτερικά, όσο και στο διεθνές περιβάλλον.

Παράλληλα η δυναμική και σταθερή ανάπτυξη των αναδυόμενων αγορών σε παγκόσμια κλίμακα, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τα δημογραφικά τους χαρακτηριστικά, καθιστούν τις αναδυόμενες αγορές μια ιδιαίτερα ελκυστική επενδυτική επιλογή.

Στις αγορές αυτού του μεγέθους και της σημαντικότητας, η HSBC αναγνώρισε επενδυτικές ευκαιρίες, τις οποίες αξιοποίησε μέσα από τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη Best Of 2».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.