A- A+
H Ευρωπαϊκή Πίστη με νέα σελίδα στο Facebook
Η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, εκμεταλλευόμενη τις νέες τάσεις που αφορούν στην αμεσότητα της πληροφόρησης και της ενημέρωσης των χρηστών και συνεχίζοντας να επενδύει σε νέες τεχνολογίες, δημιούργησε πρόσφατα προφίλ στο Facebook.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η δημιουργία της συγκεκριμένης σελίδας στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως, έρχεται να απαντήσει στις πολυσύνθετες ανάγκες των χρηστών του internet που επιθυμούν άμεση και ταυτόχρονα εμπεριστατωμένη πληροφόρηση, τόσο για την ίδια την εταιρία και τα νέα της, όσο και για διάφορα σημαντικά ασφαλιστικά ή μη θέματα.

Παράλληλα, στο https://www.facebook.com/EuropaikiPisti οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις, όπως στον πρόσφατο διαγωνισμό «Ασφάλιστρα Αυτοκινήτου 0€», μια digital marketing ενέργεια που ξεπέρασε τις 4.000 συμμετοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα, οι χρήστες που έχουν κάνει “Like” στη σελίδα, έχουν ξεπεράσει τους 6.000.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη αναγνωρίζοντας τη δύναμη των υποψήφιων ή των δυνητικών πελατών στο internet και αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το πόσο σημαντική θεωρεί την άποψη τους, είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρία που διατηρεί επίσημη σελίδα στο Facebook με καθημερινή ενημέρωση και επικοινωνία.