A- A+
Groupama: Πρόγραμμα υγείας με ετήσιο όριο κάλυψης €800 χιλ.
Με το νέο πακέτο καλύψεων υγείας Santé Sélection εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της η Groupama Ασφαλιστική. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του.

Το Santé Sélection είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο υγείας με προνομιακά οφέλη που προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση και άνεση στον ασφαλισμένο, ο οποίος μπορεί να το αξιοποιήσει στον όμιλο της Ευρωκλινικής, καθώς και σε πληθώρα συνεργαζόμενων νοσοκομείων.

Όριο κάλυψης

Συγκεκριμένα, το ετήσιο όριο κάλυψης ανέρχεται στα €800.000 με δυνατότητα μηδενισμού του ποσού συμμετοχής στα έξοδα (350 ευρώ κατά νοσηλεία σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο).

Η πληρωμή του νοσηλευτικού ιδρύματος γίνεται απευθείας από την Groupama Ασφαλιστική η οποία καλύπτει και τα έκτακτα περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία.

Παράλληλα, κατόπιν έγκρισης και συμμετοχής του κοινωνικού φορέα ασφάλισης του πελάτη, καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας και στο εξωτερικό, 100% εντός Ευρώπης και 90% εκτός.

Οι καλύψεις

Το διευρυμένο πακέτο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έξοδα νοσηλείας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος και αμοιβές ιατρών, χειρουργών και αναισθησιολόγων, μονάδα εντατικής θεραπείας και μονάδα αυξημένης φροντίδας, έξοδα χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, μικροχειρουργικές επεμβάσεις ή περίθαλψη σε εξωτερικά ιατρεία.

Συμπληρωματικά, προσφέρει ιατρική βοήθεια και επείγουσα μεταφορά για αντιμετώπιση ασθένειας ή ατυχήματος.

Επιπλέον, διαθέτει 24ωρη γραμμή επικοινωνίας, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο και προσωπική κάρτα πελάτη.

Συγκρίνετε με μία αίτηση τα προγράμματα υγείας διαφορετικών εταιρειών