A- A+
Groupama: Νέο πρόγραμμα υγείας με προσιτό κόστος για όσους είναι ασφαλισμένοι και σε άλλο φορέα

Το ανανεωμένο Santé Χcess προσφέρει σε όσους είναι ήδη ασφαλισμένοι σε άλλο φορέα και θέλουν να εμπλουτίσουν τις καλύψεις υγείας, προσφέρει η Groupama.

To Santé Xcess αποτελεί αναβαθμισμένη συνέχεια προηγούμενου προγράμματος  δευτεροβάθμιας νοσοκομειακής περίθαλψης της εταιρείας.

Απευθύνεται ως επί το πλείστον σε πελάτες με ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ή που πιθανώς διαθέτουν ασφάλιση και από άλλους ασφαλιστικούς φορείς.

Γιατί συμφέρει

To Santé Xcess της Groupama Ασφαλιστικής, αποτελεί μία επιλογή ασφάλισης σχεδιασμένη να προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας, πλέον, δύο επιπρόσθετες δυνατότητες επιλογής ποσού συμμετοχής.

Όπως πάντα όμως, προσφέρει πλήρη κάλυψη εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης του ασφαλισμένου και των τυχόν ασφαλιζόμενων εξαρτωμένων μελών της οικογένειάς του, συνεπεία ατυχήματος ή ασθενείας, καθώς και την κάλυψη άλλων ιατρικών υπηρεσιών.

Επιπλέον, στο πρόγραμμα Santé Xcess, σε περίπτωση απώλειας της ομαδικής ασφάλισης, δίνεται στον ασφαλισμένο η δυνατότητα μετάβασης, με ελαφρά αυξημένο ασφάλιστρο, σε παρεμφερές πρόγραμμα της επιλογής του χωρίς προασφαλιστικό έλεγχο.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται και για όποια εξαρτώμενα μέλη γίνει η αντίστοιχη επιλογή.

ADVERTISEMENT

Οι δωρεάν παροχές

Επιπλέον, όλοι οι ασφαλισμένοι με ατομικά συμβόλαια νοσοκομειακής περίθαλψης στη Groupama, μπορούν να επωφεληθούν από τις δωρεάν παροχές υγείας που προσφέρει η εταιρεία σε συνεργασία με καταξιωμένους, στο χώρο της υγείας, ομίλους.

Οι παροχές αφορούν:

- Δωρεάν επισκέψεις σε εφημερεύοντες γιατρούς βασικών ειδικοτήτων στα Εξωτερικά Ιατρεία σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά

- Δωρεάν προγραμματισμένες επισκέψεις σε γιατρούς πολλών ειδικοτήτων στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία

- Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά έως ενός ποσού

Επιπλέον για όλους τους ασφαλισμένους σε όλα τα προϊόντα (π.χ. αυτοκίνητο, κατοικία, υγεία κλπ.) παρέχονται:

- Διαγνωστικές εξετάσεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές στον όμιλο EUROMEDICA

- Διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ) στον όμιλο ΔΙΑΓΝΩΣΗ