A- A+
Groupama: Δωρεάν ρεύμα για φόρτιση ΙΧ σε όλους
Σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εγκαινίασε στα κεντρικά της γραφεία η Groupama Ασφαλιστική, η οποία τον διαθέτει δωρεάν στο κοινό.

Πρόκειται για την πρώτη ασφαλιστική εταιρεία και από τις ελάχιστες εταιρείες στη χώρα που διαθέτουν χωρίς χρέωση προς το ευρύ κοινό έναν τέτοιο σταθμό φόρτισης, ενώ η έναρξη λειτουργίας του’ συμπίπτει με το στόχο της σταδιακής μείωσης του ανθρακικού της αποτυπώματος.

Η εταιρεία πήρε την πρωτοβουλία να εγκαταστήσει τον σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα κεντρικά της γραφεία, με σκοπό την ενθάρρυνση της χρήσης οχημάτων μηδενικών ρύπων και την περαιτέρω διευκόλυνση όσων ήδη τα χρησιμοποιούν.

Πού βρίσκεται

Ο σταθμός, είναι ενταγμένος στο Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ, παρέχοντας τη δυνατότητα online αναζήτησης και κράτησης των συνεδριών φόρτισης.

Στο ίδιο πνεύμα, η Groupama Ασφαλιστική ανακοινώνει, πως καλύπτει ασφαλιστικά τους δημόσια και ιδιωτικά προσβάσιμους και πιστοποιημένους σταθμούς φόρτισης, που εγκαθίσταται σε επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, και κατοικίες (τύπου wall-box).

Ο νέος σταθμός φόρτισης βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου της Groupama Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού 213-215 και είναι διαθέσιμος δωρεάν για το κοινό, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08:00 και 18:00, αναφέρεται στην ανακοίνωση.