A- A+
go4more: Πρωτότυπα δώρα και gadgets με όφελος 10% με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Αγορές πρωτότυπων δώρων και gadgets με όφελος 10% μπορούν να πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας από την Flying Tiger.

Πρόκειται για μια πoλυεθνική εταιρεία προϊόντων design με έδρα την Δανία. Τα 1.000 και πλέον καταστήματα σε όλο τον κόσμο αποτελούν ένα σημείο συνάντησης του μοναδικού σκανδιναβικού σχεδιασμού, των προσιτών τιμών και της φιλικής εξυπηρέτησης.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping στους πελάτες της, με περισσότερα από 3.000 προϊόντα και με μια συνεχόμενη ανανεωμένη ποικιλία κωδικών δύο φορές τον μήνα.

Στην Ελλάδα τα Flying Tiger Copenhagen μας υποδέχονται με 13 καταστήματα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στην Πάτρα και στο Βόλο.

Προσφορά go4more

Η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με το go4more της Εθνικής Τράπεζας, προσφέροντας ενισχυμένη επιβράβευση.

Συγκεκριμένα, για αγορές από 10/02 έως και 22/02 οι κάτοχοι όλων των καρτών της Εθνικής Τράπεζας θα κερδίζουν 40 go4more πόντους ανά 1 ευρώ αγορών.

Οι πόντοι αντιστοιχούν στο 10% της αξίας κάθε συναλλαγής και μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές στους συνεργάτες του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.