A- A+
go4more: Οικιακές συσκευές με όφελος 20% - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Πολλαπλάσια επιβράβευση που αντιστοιχεί στο 20% της αξίας των αγορών σας προσφέρει η Εθνική Τράπεζα στους κατόχους των καρτών της που θα αποκτήσουν προϊόντα από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ.

Συγκεκριμένα, το διάστημα από 07 έως και 12 Φεβρουαρίου οι κάτοχοι των καρτών της τράπεζας θα κερδίζουν 80 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών όταν αποκτούν ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, μικρές οικιακές συσκευές κουζίνας, σίδερο, σκούπα, σκουπάκια, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και αφυγραντήρες.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν στο 20% της αξίας των αγορών σας και μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές σε οποιoδήπoτε συνεργάτη του προγράμματος go4more.

Πού ψωνίζετε

Προϋπόθεση είναι οι αγορές να πραγματοποιηθούν στα φυσικά καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Η προσφορά ισχύει και για τις OnLine δεσμεύσεις των παραπάνω προϊόντων με παραλαβή (των προϊόντων) και χρέωση της συναλλαγής στην κάρτα του Κατόχου στο φυσικό κατάστημα (collect@store).

Εξαιρούνται από την ενέργεια οι αγορές των παραπάνω προϊόντων που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kotsovolos.gr, και οι παραγγελίες και αγορές μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2102899999.

Η απόδοση των πόντων

Η απόδοση των επιπλέον πόντων αγοράς θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της ενέργειας, στις 15/03/2019, ωςεξής:

Κατά τη στιγμή διενέργειας της συναλλαγής αγοράς, θα αποδίδονται οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος go4more (ήτοι 4 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής), ενώ οι επιπλέον πόντοι της ενέργειας (ήτοι 76 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής), θα αποδοθούν στις 15/03/2019.

Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος/ακύρωσης της συναλλαγής οι βασικοί πόντοι αντιλογίζονται και οι επιπλέον πόντοι δεν θα αποδοθούν ή θα αντιλογισθούν στην περίπτωση που έχουν ήδη αποδοθεί.