A- A+
go4more: 4πλάσια επιβράβευση με κάρτες της ΕΤΕ και κλήρωση για 1 εκατ. πόντους
Τετραπλάσια επιβράβευση σε μία σειρά από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις προσφέρει η Εθνική Τράπεζα στους κατόχους των καρτών της για τις αγορές τους, στο πλαίσιο του go4more.

Η προσφορά ενεργοποιήθηκε στο πλαίσιο της επετείου δημιουργίας του προγράμματος επιβράβευσης go4more, το οποίο έκλεισε 4 χρόνια λειτουργίας.

Το διάστημα από 28/1 έως και 9/2 οι κάτοχοι καρτών της τράπεζας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα κερδίζουν 4πλάσιους πόντους στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

  • ΙΚΕΑ: 16 πόντοι ανά 1 ευρώ αγορών
  • Public: 16 πόντοι ανά 1 ευρώ αγορών
  • attica: 16 πόντοι ανά 1 ευρώ αγορών
  • Intersport: 16 πόντοι ανά 1 ευρώ αγορών
  • Γερμανός: 40 πόντοι ανά 1 ευρώ αγορών
  • Cosmote: 40 πόντοι ανά 1 ευρώ αγορών

Κλήρωση για 1 εκατ. πόντους

Εκτός από τα παραπάνω η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει κλήρωση για την προωθητική ενέργεια «4 χρόνια go4more», από την οποία θα αναδειχθούν 4 τυχεροί, οι οποίοι θα κερδίσουν από 1 εκατ. πόντους.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν σε αγορές αξίας 2.500 ευρώ σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη επιχείρηση του προγράμματος.

Κάθε Συμμετέχων συμμετέχει στην Κλήρωση με τόσες συμμετοχές όσες και το σύνολο των πόντων που έχει συλλέξει από την ημερομηνία εγγραφής του στο Πρόγραμμα μέχρι και τις 09/02/2019, ανεξαρτήτως των πόντων που έχει εξαργυρώσει μέσα στην ίδια χρονική περίοδο

Η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά τη Δευτέρα 11/02/2019 και ώρα 14:00 με χρήση αυτοματοποιημένου συστήματος και ειδικά σχεδιασμένου λογισμικού, το οποίο διασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας και την απουσία ανθρώπινης παρέμβασης.

Κατά την Κλήρωση, από τους Συμμετέχοντες θα αναδειχθούν τέσσερις (4) νικητές. Παράλληλα, θα αναδειχθούν και ισάριθμοι επιλαχόντες.

Σε κάθε νικητή, το Πρόγραμμα θα προσφέρει ως δώρο ένα εκατομμύριο (1.000.000) πόντους go4more. Οι πόντοι αυτοί δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Η καταχώρηση των πόντων, στο Λογαριασμό Πόντων του κάθε νικητή, θα γίνει αυτόματα στις 15/02/2019.