A- A+
Generali: Υπηρεσία καταγραφής περιστατικού ατυχήματος με το ΙΧ μέσω βίντεο κλήσης

Στη διάθεση νέων ψηφιακών υπηρεσιών στους πελάτες της προχωρά η Generali ασφαλιστική, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα σε περίπτωση ατυχήματος με το ασφαλισμένο όχημα, για καταγραφή του περιστατικού με live βίντεο κλήση για τη διασφάλιση του οδηγού.

Οι νέες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής MyGenerali app, η οποία αποτελεί μία λύση 360° για τον πελάτη.

Κι αυτό διότι συγκεντρώνει για πρώτη φορά όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχει η Generali σε ένα σημείο.

Πλέον, με το πάτημα ενός κουμπιού και από μία μόνο πύλη εξυπηρέτησης, ο πελάτης έχει πρόσβαση σε μια σειρά από διασυνδεδεμένες υπηρεσίες, αποκτώντας ολοκληρωμένη εικόνα της ασφαλιστικής του κάλυψης, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όπου κι αν βρίσκεται, όποτε τη χρειαστεί.

Όλες οι νέες υπηρεσίες

Αναλυτικότερα, μέσω της εφαρμογής, οι πελάτες της Generali έχουν άμεση πρόσβαση στα ακόλουθα:

  • Εξατομικευμένη πληροφόρηση

Η εφαρμογή εξασφαλίζει την προσωποποιημένη πληροφόρηση στον κάθε χρήστη.

Με τη δημιουργία ενός ατομικού λογαριασμού Generali ID ο ασφαλισμένος αποκτά πρόσβαση σε όλες τις χρηστικές πληροφορίες και τις υπηρεσίες που αφορούν στην ασφάλιση του, με μια ματιά (ασφαλιστήρια, καλύψεις, ασφαλιστικά έγραφα, αποδείξεις κ.λπ).

Επίσης, χάρη στην εύκολη διαδικασία ταυτοποίησης, μέσω ΑΦΜ, πρόσβαση στην παραπάνω πληροφόρηση αποκτούν όλοι οι συμβαλλόμενοι ξεχωριστά, με τη δημιουργία του ατομικού τους Generali ID.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αποτύπωση και την ιεράρχηση καλύψεων ανά κλάδο ασφάλισης σε απλή και κατανοητή γλώσσα, και στην εμπειρία πλοήγησης του χρήστη, ώστε αυτή να είναι όσο πιο αδιάκοπη, εύκολη και ευχάριστη γίνεται.

  • Αποστολή και παρακολούθηση αιτημάτων

Μέσω του MyGenerali app οι διαδικασίες επιταχύνονται και ο ασφαλισμένος εξυπηρετείται πιο άμεσα.

Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα online, μπορεί να δημιουργήσει και να στείλει ένα νέο αίτημα αποζημίωσης.

Επίσης, μπορεί να παρακολουθήσει την πορεία του αιτήματός του από την υποβολή μέχρι την ολοκλήρωσή του, να υποβάλλει τα ιατρικά του έξοδα, να ενημερωθεί σε πραγματικό χρόνο για τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν και να κάνει upload τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία εξυπηρέτησης ψηφιοποιείται και γίνεται πιο διάφανη από ποτέ.

  • Online ραντεβού με γιατρό

Σε αντίθεση με τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, ο κάτοχος ασφάλισης Υγείας Generali μπορεί να κλείσει ψηφιακά ραντεβού- e-appointment με γιατρό, η διαγνωστικό κέντρο για την πραγματοποίηση εξετάσεων ή του ετήσιου προληπτικού check-up υγείας.

Επίσης, μπορεί να πραγματοποιήσει την αναγγελία της προγραμματισμένης νοσηλείας του ή να ζητήσει την προέγκριση αυτής, ώστε να γνωρίζει εξαρχής το πώς καλύπτεται από την ασφάλισή του.

  • Καταγραφή ατυχήματος

Αντίστοιχα ο χρήστης που έχει ασφαλίσει το όχημά του στην Generali και κατεβάσει το MyGenerali app, έχει τη δυνατότητα να καλέσει on-line την Οδική Βοήθεια.

Ένας ψηφιακός οδηγός τον καθοδηγεί βήμα-βήμα στην περιγραφή του περιστατικού, σε μόλις 2 λεπτά.

Η ακριβής τοποθεσία του οδηγού εντοπίζεται άμεσα μέσω GPS και την συνέχεια ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει live την πορεία του οδηγού και να γνωρίζει εξαρχής τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξής του.

Εναλλακτικά, σε περίπτωση ζημιάς στο όχημα, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την καταγραφή της μέσω βιντεοκλήσης, στο σημείο όπου βρίσκεται, χωρίς αναμονές.

Ο ελεγκτής της ασφαλιστικής εταιρείας αποθηκεύει με snapshot κατά την διάρκεια του video τις φωτογραφίες που τον ενδιαφέρουν.

Ο χρόνος εκτίμησης της ζημιάς μειώνεται και ξεκινά πιο άμεσα η επισκευή του οχήματος, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη διαδικασία από τον ασφαλισμένο.

  • Online πληρωμή

Εξίσου σημαντική είναι και η ευελιξία πληρωμής ασφαλίστρων που έχει ο χρήστης του MyGenerali, αφού με ένα κλικ μπορεί να ολοκληρώσει κάθε πληρωμή με ευκολία αλλά και να πραγματοποιήσει πολλαπλές πληρωμές σε μία ενιαία συναλλαγή