A- A+
Geniki Bank: Αλλαγή ορίου αγορών στις κάρτες με ένα τηλεφώνημα
Η GENIKI Bank, στο πλαίσιο της από 01/04/2011 εφαρμογής του νέου φορολογικού νόμου που αφορά τις εγχρήματες συναλλαγές άνω των € 3.000, προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά λύσεων καθώς και ενδιαφέρουσες προσφορές.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα να διενεργήσουν εμβάσματα και μεταφορές μεταξύ λογαριασμών ανεξαρτήτως ποσού μέσω GENIKI e-Banking και G-Phone Banking, καθώς και να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική ή την χρεωστική τους κάρτα.

Επιπλέον η χρεωστική κάρτα GENIKI Cash 365 Maestro παρέχει στους κατόχους της, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, απευθείας πρόσβαση στο λογαριασμό τους για να κάνουν τις αγορές τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνσή τους, η GENIKI Bank τους δίνει επίσης τη δυνατότητα να μεταβάλλουν το όριο συναλλαγών της χρεωστικής κάρτας τους κάθε φορά που θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αγορά μεγαλύτερου ποσού από το όριο της κάρτας τους, απλά καλώντας στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Με τον τρόπο αυτό, το όριο της χρεωστικής κάρτας αυξάνεται άμεσα, ανάλογα με το ποσό της αγοράς και οι πελάτες απολαμβάνουν την ευελιξία και την ασφάλεια που προσφέρει η χρεωστική κάρτα GENIKI Cash 365 Maestro.

Κληρώσεις με δώρο Smartphone

Επιπλέον, η GENIKI Bank διοργανώνει διαγωνισμό για τους κατόχους χρεωστικών καρτών της με μηνιαία κλήρωση για ένα Smartphone τελευταίας γενιάς.

Συγκεκριμένα, από 1η Μάιου έως 31 Ιουλίου, κάθε αγορά που θα πραγματοποιείται με τη GENIKI Cash 365 Maestro, ανεξαρτήτως ποσού, θα ισοδυναμεί με μια συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Όσο περισσότερες φορές οι πελάτες χρησιμοποιήσουν την GENIKI Cash 365 Maestro για τις αγορές τους, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές τους να κερδίσουν! Οι όροι συμμετοχής διατίθενται στο www.geniki.gr και σε οποιοδήποτε κατάστημα της GENIKI Bank.