A- A+
Geniki: Ασφάλεια ζωής από €24 το χρόνο - Η αποζημίωση
Ένα νέο πρόγραμμα που παρέχει οικονομική ενίσχυση στους δικαιούχους που όρισε ο ασφαλισμένος σε περίπτωση ατυχήματος που επιφέρει απώλεια ζωής, προσφέρει η Geniki Bank σε συνεργασία με την ING.

Πρόκειται για το GENIKI Στήριξη, το ασφαλιστικό πρόγραμμα που εξασφαλίζει τους αγαπημένους σας ό,τι και αν συμβεί, καθώς τους προσφέρει ένα εφάπαξ ποσό σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα.

Οι δικαιούχοι λαμβάνουν εφάπαξ ποσό αποζημίωσης ανάλογα με το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα επιλεγεί. Για παράδειγμα:



Πληρωμή ασφαλίστρου

Το ετήσιο ασφάλιστρο του GENIKI Στήριξη είναι πολύ χαμηλό και διαμορφώνεται ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέγετε να ενταχθείτε.

Έχετε την επιλογή να πληρώνετε το ασφάλιστρο είτε με χρέωση του καταθετικού λογαριασμού σας είτε μέσω πιστωτικής κάρτας.

Συχνές ερωτήσεις

1. Ποιοι μπορούν να είναι δικαιούχοι του ασφαλίσματος;

Στην αίτησή σας μπορείτε να δηλώσετε οποιονδήποτε δικαιούχο για τον οποίο θα πρέπει να συμπληρώσετε υποχρεωτικά τα στοιχεία επικοινωνίας του.

2. Είναι δυνατό να αναβαθμίσω/ αλλάξω το πρόγραμμα GENIKI Στήριξη στο οποίο συμμετέχω;

Είναι δυνατό αλλά μόνο κατά τη γενέθλια ημερομηνία ανανέωσης του προγράμματος σας. Τότε μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη έκδοση του προγράμματος, ακυρώνοντας το παλαιό σας.

3. Σε περίπτωση που επιθυμώ να μεταβάλλω τους δικαιούχους της αποζημίωσης, τι πρέπει να κάνω;

Θα πρέπει να ενημερώσετε σχετικά τον προσωπικό σας Σύμβουλο Πελατών και να δηλώσετε σε ειδική φόρμα τους νέους δικαιούχους.

4. Ποια είναι η διαδικασία αποζημίωσης;

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να δηλώσουν το συμβάν στο Κατάστημα όπου είχε γίνει η αίτηση και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να προχωρήσει η απαίτηση αποζημίωσης. Εφόσον τα δικαιολογητικά είναι πλήρη, η αποζημίωση δίνεται άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα 801.11.600.300 (από σταθερό) και 210.69.75.200 (από κινητό ή από το εξωτερικό) ή απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της Geniki Bank.