A- A+
Φθηνότερες χριστουγεννιάτικες αγορές και νέες προσφορές με τις πιστωτικές κάρτες
Νέα προγράμματα επιβράβευσης λάνσαραν οι τράπεζες για τους κατόχους πιστωτικών καρτών. Τα νοικοκυριά μπορούν να πραγματοποιήσουν με έκπτωση, επιστροφή μετρητών και δόσεις όλες τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

Οι προσφορές αυτές ισχύουν παράλληλα με τα επίσημα προγράμματα επιβράβευσης που «τρέχουν» όλο το χρόνο για τους πελάτες των τραπεζών, και έρχονται σε συνέχεια των σημαντικών διευκολύνσεων που ανακοίνωσαν το προηγούμενο διάστημα για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης με προνομιακούς όρους.

Τα πιστωτικά ιδρύματα με στόχο να ενισχύουν τους τζίρους μέσω του «πλαστικού» χρήματος τις ημέρες των εορτών, επιβραβεύοντας και τη συνέπεια στην αποπληρωμή των οφειλών από τους πελάτες τους, δημιούργησαν νέα προγράμματα, ειδικά για τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

Οι προσφορές ανά τράπεζα

Το Moneyonline.gr συγκέντρωσε όλες τις προσφορές που ισχύουν ειδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων και σας τις παρουσιάζει:


Εθνική Τράπεζα

Από 14 Νοεμβρίου 2011 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2011, με κάθε αγορά αξίας 100€ και άνω που θα πραγματοποιήσετε χρησιμοποιώντας τις κάρτες Platinum MasterCard και go Gold MasterCard της Εθνικής Τράπεζας εξασφαλίζετε αυτόματα συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση της 10ης Ιανουαρίου 2012 με πλούσια δώρα.

Με κάθε επιπλέον αγορά 100€ και άνω κερδίζετε μία επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση, αυξάνοντας τις πιθανότητες να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς, που θα κερδίσουν:

1.Τρία 6ήμερα πακέτα φιλοξενίας 2 ατόμων στο Βuenos Aires της Αργεντινής.
2.Δώδεκα 4ήμερα πακέτα φιλοξενίας δύο ατόμων στην Βαρκελώνη.
3.Πέντε 3ήμερα (2 διανυκτερεύσεις) πακέτα φιλοξενίας δύο ατόμων με πρωινό στα πολυτελή ξενοδοχεία της αλυσίδας Grecotel.
4.Δέκα δωροεπιταγές αξίας 200€ η καθεμία, για αγορές στα πολυκαταστήματα Hondos Center.


Eurobank EFG

Προμηθευτείτε πετρέλαιο θέρμανσης σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ έως και 31/12/2011, κερδίστε 3% €πιστροφή επί της αξίας των συναλλαγών σας και επιπλέον 4 άτοκες δόσεις.

Η €πιστροφή 3% ισχύει και για τις χρεωστικές κάρτες Eurobank, αλλά δεν παρέχεται η δυνατότητα ατόκων δόσεων.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από 3% €πιστροφή σε περισσότερα από 400 πρατήρια ΕΚΟ σε όλη την Ελλάδα.


Alpha bank

Η τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης Bonus, επιβραβεύει με τετραπλάσιους πόντους τους κατόχους των καρτών της.

Από 1.12.2011 έως 4.1.2012, χρησιμοποιήστε την κάρτα Bonus παντού και κερδίστε 4 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών που πραγματοποιείται σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Με τον τρόπο αυτό αυξάνονται οι πόντοι που μπορεί να εξαργυρωθούν με την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών δωρεάν σε μία μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων.


Emporiki Bank

Η τράπεζα προσφέρει επιστροφή μετρητών σε συγκεκριμένες αγορές που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα:

• 3% επιστροφή μετρητών στην κάρτα σας για οποιαδήποτε πληρωμή σε Δ.Ο.Υ. από 1-09-2011 έως 31-12-2011, καθώς και
• 5% επιστροφή μετρητών για αγορές σε όλα τα σούπερ μάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών, από 01/11/2011 έως 31/12/2011
• 3% επιστροφή μετρητών για αγορές σε πολυκαταστήματα και καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, από 01/11/2011 έως 31/12/2011


Τράπεζα Πειραιώς

Η τράπεζα Πειραιώς σας επιστρέφει τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας και στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS.

Κάθε αγορά σας με την πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς από 1/12/2011 έως και 31/1/2012 σας χαρίζει μια συμμετοχή στην κλήρωση. 100 τυχεροί θα κερδίσουν την αξία των αγορών τους έως €1.000.

Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς ανοίγει και πάλι την αγκαλιά της στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Έτσι, για κάθε σας αγορά με τις πιστωτικές της κάρτες, προσφέρει €0,02 στα Παιδικά Χωριά SOS.


Τράπεζα Κύπρου

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας από 1/12/2011 έως 31/12/2011 με τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είστε εσείς ένα από τα 20 τυχερά μέλη του αθηνόραμα Club που θα κερδίσουν από ένα πακέτο νυχτερινής διασκέδασης που περιλαμβάνει:

•ένα τραπέζι 4 ατόμων σε πίστα,
•ένα τραπέζι 4 ατόμων σε μουσική σκηνή και
•ένα τραπέζι 4 ατόμων σε club.

Εάν δεν είστε ήδη μέλος του αθηνόραμα Club, ως κάτοχος κάρτας της Τράπεζας Κύπρου, δικαιούστε δωρεάν την κάρτα μέλους.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την 1/12/2011 έως τις 31/12/2011, είτε συμπληρώνοντας online τη φόρμα συμμετοχής είτε αποστέλλοντας μόνο μία φορά SMS* στο 54344, αναγράφοντας AC1, κενό και τον αριθμό της κάρτας σας μέλους αθηνόραμα Club.

Κάθε αγορά που πραγματοποιείτε το Δεκέμβριο με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Κύπρου αντιστοιχεί σε έναν κλήρο για το διαγωνισμό.

* κόστος SMS: €1, πλέον Φ.Π.Α. Αρκεί η αποστολή ενός μόνο SMS για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.


Credicom

Μία νέα προσφορά λάνσαρε η Credicom Consumer Finance για τους κατόχους των πιστωτικών της καρτών, μέσω της οποίας μπορούν να κερδίσουν επιστροφή μετρητών ίση με το 3% της αξίας των φετινών αγορών τους σε όλα τα σούπερ μάρκετ.

Μέσω των δύο καρτών πετυχαίνεται ελάφρυνση των αγορών σας, χωρίς να δεσμεύεστε για την πραγματοποίησή τους σε συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αφού στο πρόγραμμα επιβράβευσης συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου..

Σύμφωνα με την τράπεζα, δίνεται με τις κάρτες της η δυνατότητα σε όλα τα νοικοκυριά να εφοδιαστούν με όλες τις χριστουγεννιάτικες προμήθειες από οποιοδήποτε Super Market, κερδίζοντας έκπτωση 3% στο λογαριασμό τους.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 25 Νοεμβρίου 2011 έως και 31 Δεκεμβρίου 2011.

Το ακριβές ποσό της επιστροφής θα υπολογιστεί στους λογαριασμούς που θα εκδοθούν το διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2012 και θα πιστωθεί στην πιστωτική κάρτα.