A- A+
Φουντώνει ο ανταγωνισμός για τα δάνεια των ημιυπαίθριων χώρων
Στη μάχη της αγοράς για τη χρηματοδότηση του προστίμου για αυθαίρετα κτίσματα και πολεοδομικές παραβάσεις ρίχνεται η Marfin Egnatia Bank, που λάνσαρε δύο νέα χρηματοδοτικά προϊόντα.

Μετά τις Attica Bank και T Bank ήλθε η σειρά της Marfin Egnatia Bank να λανσάρει το δικό της προϊόν που χρηματοδοτεί το κόστος ρύθμισης της αλλαγής των όρων χρήσης της ακίνητης περιουσίας, που είναι γνωστό και ως πρόστιμο για τους ημιυπαίθριους.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Oι καταναλωτές λαμβάνοντας δάνειο και αποπληρώνοντας το πρόστιμο στο ελληνικό δημόσιο εφάπαξ, κερδίζουν έκπτωση 10% και εξαιρούνται από τις διαδικασίες της νομοθεσίας περί αυθαιρέτων για τα επόμενα 40 χρόνια.

Δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη ρύθμιση για να κλείσουν σήμερα τους ημιυπαίθριους χώρους τους και αναζητούν ρευστότητα από τις τράπεζες όχι μόνο για να πληρώσουν το πρόστιμο, αλλά και για να χτίσουν.

Η Marfin Egnatia δημιούργησε το πρόγραμμα Marfin Καταναλωτικό Ημιυπαιθρίου, το οποίο χορηγείται με κυμαινόμενο επιτόκιο 9,5%. Για όσους θέλουν χαμηλότερο επιτόκιο μπορούν να επιλέξουν το Home Equity - Ημιυπαίθριοι, το οποίο χορηγείται με euribor τριμήνου συν περιθώριο από 4,75%.

Τα χαρακτηριστικά των δανείων που έχουν ανακοινώσει Attica Bank και T Bank είναι τα εξής:

- Η Attica Bank προσφέρει το δάνειο «Attica Τακτοποίηση Ακινήτων» με τους εξής όρους:

• Μέγιστο ποσό χορήγησης €30.000
• Επιτόκιο συνδεδεμένο με το Euribor μηνός πλέον περιθωρίου από 6% έως 8% (πλέον εισφοράς Ν. 128/75, σήμερα 0,6%)
• Διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 120 μήνες

- Η Τ Bank μπορεί να εξασφαλίσει:

• Κάλυψη του ποσού για το σχετικό πρόστιμο, μέσω καταναλωτικού ή επισκευαστικού δανείου, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις χορήγησης του δανείου.
• Εξόφληση της οφειλής σας με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας T VISA ή T MasterCard έως και σε 6 δόσεις.

Οι υπόλοιπες τράπεζες καλύπτουν τη συγκεκριμένη ανάγκη μέσω των καταναλωτικών δανείων με ή χωρίς προσημείωση. Για να βρείτε το φθηνότερο καταναλωτικό δάνειο που σας ταιριάζει κάντε κλικ ΕΔΩ.