A- A+
Φορο-δάνεια με έκπτωση από την Εμπορική Τράπεζα
Νέα δανειακά προγράμματα για τη χρηματοδότηση των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα, δίνοντας της τη δυνατότητα έκπτωσης έως και 8% επί της εκάστοτε οφειλής.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολα τα νέα Φορο-δάνεια ΕΔΩ
Συγκεκριμένα, η τράπεζα προσφέρει το «Πρόγραμμα Φορολογικής Διευκόλυνσης», μέσω του οποίου οι πελάτες της μπορούν να δανειοδοτηθούν για την πληρωμή των υποχρεώσεών τους προς την εφορία, επωφελούμενοι της έκπτωσης που προσφέρεται για εφάπαξ εξόφληση των οφειλομένων.

Αν το δάνειο ληφθεί χωρίς εξασφαλίσεις το επιτόκιο ανέρχεται σε 9,90%, ενώ αν προσημειωθεί ακίνητο το επιτόκιο πέφτει στο 6%.

Το επιτόκιο είναι σταθερό για όλη τη διάρκεια του δανείου, η οποία μπορεί να φτάσει έως και τα 3 έτη, ενώ αν δοθούν εξασφαλίσεις διαμορφώνεται έως και τα 5 έτη.

Το ύψος του δανείου χωρίς την παροχή εγγυήσεων μπορεί να φτάσει έως και τα 15.000 ευρώ, ενώ αν δοθούν εξασφαλίσεις ανέρχεται έως και 30.000 ευρώ.

Στη πρώτη περίπτωση τα έξοδα διαμορφώνονται σε 50 ευρώ, ενώ στη δεύτερη σε 245 ευρώ, πλέον των εξόδων προσημείωσης του ακινήτου.

Επιστροφή 3% για πληρωμή με κάρτα

Παράλληλα, η Emporiki Bank μέσω των πιστωτικών της καρτών δίνει τη δυνατότητα πληρωμής της έκτακτης εισφοράς με δυνατότητα έκπτωσης 8%.

Συγκεκριμένα, αν η πληρωμή της έκτακτης εισφοράς εισοδήματος γίνει με την πιστωτική κάρτα, πιστώνει στο λογαριασμό των πελατών της το 3% του ύψους του φόρου.

Επειδή η πληρωμή στην εφορία γίνεται εφάπαξ, σε αυτήν την περίπτωση ο φορολογούμενος κερδίζει επιπλέον ένα 5%.

Δηλαδή η συνολική έκπτωση προσεγγίζει το 8%.