A- A+
Φαγητό και ποτό με 10% έκπτωση με κάρτες Alpha Bank
Έξοδο με έκπτωση 10% για φαγητό και ποτό σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις εξασφάλισε η Alpha Bank για τους κατόχους των καρτών της.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις κάρτες εκδόσεως Alpha Bank, μέσω των οποίων κερδίζετε 10% έκπτωση στο λογαριασμό σας, στα χειμερινά μαγαζιά του Ομίλου Παπαθεοχάρη.

Η έκπτωση εφαρμόζεται τόσο για την είσοδο όσο και για την κατανάλωση που θα κάνετε. Τα καταστήματα που συμμετέχουν στην προσφορά είναι τα εξής:

• Ark
• Balux
• Athinon Arena

Η προσφορά ισχύει έως 31.3.2018.

Οι κρατήσεις μέσω e-table

Μέσω άλλης προσφοράς του προγράμματος Bonus, οι κάτοχοι καρτών της Alpha Bank θα κερδίζουν 2 bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών που θα πραγματοποιούν σε εστιατόρια της επιλογής τους, με κράτηση μέσω της online πλατφόρμας e-table.gr.

Επιπλέον, σε κάθε κράτηση θα συλλέγουν 100 bonus πόντους ως δώρο από την Alpha Bank.

Με τον τρόπο αυτό θα επιβραβεύονται με επιπλέον πόντους, ενώ θα κερδίζουν επιπρόσθετα την έκπτωση που δικαιούνται μέσω του e-table.gr.

Επιβράβευση και από Eurobank

Η τράπεζα δημιούργησε σε συνεργασία με τo e-table.gr μία ειδική ενότητα στην εφαρμογή της για κινητά τηλέφωνα, Επιστροφή app, μέσω της οποίας οι κάτοχοι καρτών της μπορούν να κάνουν online κρατήσεις για φαγητό.

Το όφελος είναι διπλό:

  • Έκπτωση 10% επί του λογαριασμού
  • Επιπλέον επιστροφή μετρητών 10% στο ποσό που θα πληρώσουν