A- A+
Ευρωπαϊκή Πίστη: Πληρώστε το ρεύμα και εξασφαλίστε δωρεάν ασφάλιση
Επιστροφή ασφαλίστρων, δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη και έκπτωση στο ρεύμα τους, μπορούν να πετύχουν τα νοικοκυριά επιλέγοντας την εταιρεία GREEN.

H GREEN σε συνεργασία με τον Ασφαλιστικό Γονέα από την Ευρωπαϊκή Πίστη διευρύνουν το δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της τελευταίας, με σκοπό να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερα προνόμια στους καταναλωτές.

Τα προνόμια

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας επιλέγοντας την GREEN ως τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας της οικίας ή της επιχείρησής τους κερδίζουν:

* 1,5% επιστροφή ασφαλίστρων σε κάθε υπάρχον ή μελλοντικό συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη

* Έκπτωση έως και 23% στην κατανάλωση ρεύματος

Το δίκτυο των συνεργατών

Εκτός από τη GREEN, οι κάτοχοι της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας μπορούν να πραγματοποιούν αγορές από τις επιχειρήσεις Σκλαβενίτης, Revoil, Μασούτης, Notos Galleries, Notos Home, Sephora, Vodafone, Adidas, Pet City, Ανδρεάδης Homestores κα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να διαμορφώνει ο ίδιος, ανάλογα με τις καθημερινές του αγορές:

Ο Ασφαλιστικός Γονέας, σας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος για εσάς, άμεσα συνδεδεμένο με την πιο συνηθισμένη σας πράξη, τις καθημερινές σας αγορές.

Πως λειτουργεί

Ψωνίστε στα supermarket (Σκλαβενίτης, Μασούτης) ή γεμίστε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας (Revoil) ή πληρώστε τον λογαριασμό του κινητού σας (Vodafone) ή κάνετε αγορές σε διάφορα είδη από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (Sephora, Notosgalleries, Avis, Ανδρεάδης Homestores, Διάφανο, Travelplan, Petcity κα.).

Πληρώστε στο ταμείο με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Δώστε την κάρτα Ασφαλιστικός Γονέας για ενημέρωση των Ευρώ που συγκεντρώσατε.: Η αγορά σας καταχωρήθηκε με επιτυχία.

Με την αξία των αγορών που κάνετε, εξασφαλίζονται στην οικογένεια σας δωρεάν αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε να είστε πλέον κοντά της λόγω ατυχήματος.

Έκπτωση στα ασφάλιστρα

Ο Ασφαλιστικός Γονέας σας παρέχει κάτι ακόμα:

Τα ευρώ που συγκεντρώνετε μειώνουν αντίστοιχα τα ασφάλιστρα στην ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού σας ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

Άρα όσο περισσότερο ψωνίζετε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τόσο μεγαλύτερη η προστασία της οικογένειας σας και η μείωση στα ασφάλιστρά σας.

Ενδεικτικό Παράδειγμα


*μέσο ποσοστό επιστροφής

Δηλαδή, εξασφαλίζετε μείωση 186€ στα ασφάλιστρα σας και 10.800€ για τα καθημερινά ψώνια της οικογένειας σας.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τη συγκεκριμένη συνεργασία, όσο και το πρόγραμμα, στο www.asfalistikosgoneas.gr , www.green.com.gr, 800 800 1000, 210 42 94 500.