A- A+
Alpha Bank: Online αγορές σε όλα τα σούπερ μάρκετ με όφελος έως 5% μέχρι τις 15/12

Ψώνια στα ΑΒ Βασιλόπουλος και σε όλα τα μη συνεργαζόμενα e-shops με διπλάσια επιβράβευση μπορούν να πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank τριών προγραμμάτων έως τα μέσα Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα έως και τις 15/12 προσφέρει διπλάσια επιβράβευη στους κατόχους των καρτών Bonus, Energy και Affinity σε όλες τις online αγορές τους.

Με δεδομένο ότι τόσο τα ΑΒ Βασιλόπουλος, όσο και τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, διαθέτουν e-shops, τις επόμενες 10 ημέρες μπορείτε να εξασφαλίσετε διπλάσια επιβράβευση επιλέγοντας να κάνετε online τις αγορές σας.

Όφελος έως και 5%

Το όφελος ανά συναλλαγή μπορεί να φτάσει έως και 3,20% της αξίας της στα ΑΒ και σε 0,80% σε μη συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ, ανάλογα με τον τύπο κάρτα Bonus που θα χρησιμοποιήσετε.

Στα προγράμματα επιβράβευσης Energy και Affinity το κέρδος ανέρχεται σε 5% και 2% αντίστοιχα, ανεξάρτητα από το σούπερ μάρκετ που θα επιλέξετε

Η ανταμοιβή σας εξαργυρώνεται σε επόμενες αγορές σας, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου, στις συνεργάτες κάθε προγράμματος.

Κάντε τις αγορές σας στα ΑΒ εδώ


  • Όφελος ανά 100 ευρώ στο ΑΒ e-shop έως 15/12


ADVERTISEMENT


Κέρδος και στα άλλα σούπερ μάρκετ

Διπλάσια επιβράβευση έχουν οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank των προγραμμάτων Bonus, Energy και Affinity και στα υπόλοιπα online σούπερ μάρκετ.

Όλα τα σούπερ μάρκετ που έχουν e-shop

Συγκεκριμένα, έως και τις 15/12/2020 η ανταμοιβή σας για αγορές σε e-shops μη συνεργαζόμενων σούπερ μάρκετ ανέρχεται σε:

Όλα τα online σούπερ μάρκετ της αγοράς