A- A+
Τρ. Πειραιώς: Κερδίστε έως 30 ευρώ κάθε εβδομάδα πληρώνοντας με κάρτα στα μαγαζιά της ...γειτονιάς

Τη δυνατότητα να κερδίζουν κάθε εβδομάδα έως 30 ευρώ από τα ψώνια τους σε οποιαδήποτε από τις 15.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση «Ψωνίζω στη Γειτονιά» έχουν οι κάτοχοι καρτών της Τρ. Πειραιώς.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Μέσω αυτής όλες οι μικρές επιχειρήσεις που είναι πελάτες της τράπεζας μπορούν να προβάλλονται και να εξασφαλίζουν στους πελάτες τους συγκεκριμένα προνόμια.

Μέχρι σήμερα περί τις 15.000 επιχειρήσεις από αρκετούς κλάδους έχουν δηλώσει συμμετοχή στη δράση. Δείτε ποιες είναι εδώ

Τι κερδίζουν οι καταναλωτές

Όσοι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς κάνουν αγορές σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις της δράσης, έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

- Δυνατότητα εξαργύρωσης yellows

- Εκπτώσεις και προσφορές

- Κάθε εβδομάδα και μέχρι 31/12/2021 100 τυχερές συναλλαγές σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, κερδίζουν με κλήρωση επιστροφή έως 30 ευρώ.

ADVERTISEMENT

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μικρές ή πολύ μικρές επιχειρήσεις που διατηρούν φυσικό κατάστημα και δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από 20 κλάδους της οικονομίας, όπως:

άνθη – φυτά, αυτοκίνητα, βιβλιοπωλεία – παιχνίδια – ψυχαγωγία, ένδυση – υπόδηση – αθλητικά είδη, εστιατόρια – μπαρ – καφέ, ηλεκτρονικός και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, καλλυντικά – ομορφιά, κοσμήματα – οπτικά, υλικά – χρώματα και γενικώς είδη σπιτιού, τουριστικά, τρόφιμα – ποτά, φαρμακεία.

Πέραν της προβολής που εξασφαλίζεται με τη συμμετοχή στη δράση, μια τυχερή επιχείρηση κερδίζει με κλήρωση 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα μέχρι 31/12/2021 για την κάλυψη λειτουργικών της εξόδων.