A- A+
Eurolife: Επιστροφή μετρητών ως 3% στην κάρτα Eurobank
Στην ένταξη των ασφαλιστικών προγραμμάτων της Eurolife στο πρόγραμμα επιβράβευσης των πιστωτικών της καρτών «Επιστροφή», προχώρησε η Eurobank, προσφέροντας επιστροφή μετρητών έως 3%.

Ειδικότερα, οι ασφαλισμένοι της, κάτοχοι πιστωτικών καρτών Eurobank, οι οποίοι επιλέγουν να πληρώνουν τα ασφάλιστρά τους μέσω πάγιας εντολής στην κάρτα τους, θα κερδίζουν:

• 3% Επιστροφή σε ευρώ στα Προγράμματα Γενικών Ασφαλειών και
• 2% Επιστροφή σε ευρώ στα Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής

Τα ευρώ επιστροφής θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές τους σε οποιαδήποτε από τις 4.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα Επιστροφή μπορείτε να βρείτε στο www.epistrofi-eurobank.gr καθώς και στο www.eurolife.gr.

Στην ανακοίνωση της τράπεζας επισημαίνεται ότι η Eurolife Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη που της δείχνουν καθημερινά πάνω από 400.000 ασφαλισμένοι, προχώρησε εντός του 2012 και στις αρχές του 2013, σε μια σειρά ενεργειών οι οποίες λειτουργούν προνομιακά και παράλληλα συμπληρωματικά στα προγράμματά της, με στόχο να ενισχύσει την ικανοποίηση των ασφαλισμένων της και παράλληλα να ενδυναμώσει τη σχέση της μαζί τους.