A- A+
Eurobank: Τρία χριστουγεννιάτικα δώρα στους πελάτες της με μετρητά στο ...στρώμα
Λίγες ημέρες έχουν ακόμη στη διάθεσή τους οι πελάτες της Eurobank για να εκμεταλλευτούν τις προσφορές στις καταθέσεις μετρητών που τρέχουν το Δεκέμβριο.

Πρόκειται για προσφορές που απευθύνονται σε όσους έχουν χρήματα εκτός ελληνικού τραπεζικού συστήματος και επιλέξουν να τα επαναφέρουν σε αυτό μέσω της Eurobank.

Οι προσφορές της τράπεζας κινούνται σε τρεις άξονες:

1) Επιστροφή μετρητών

Η τράπεζα για όλο το Δεκέμβριο προσφέρει δώρο το ποσό των 6 ευρώ (από 5 ευρώ τους προηγούμενους μήνες) για κάθε 1.000 ευρώ κατάθεσης μετρητών, εμβάσματος από το εξωτερικό ή χρημάτων από ρευστοποίηση αμοιβαίων κεφαλαίων ξένων οίκων

2) Προνομιακή προθεσμιακή κατάθεση

Για όσους επιλέξουν να κλείσουν τα χρήματα αυτά σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 3 έως και 12 μηνών, το επιτόκιο διαμορφώνεται σε 1,2%, είναι δηλαδή τουλάχιστον διπλάσιο από τα κλασικά προγράμματα της τράπεζας.

3) Κλήρωση - 2πλασιασμός υπολοίπου

Κλήρωση θα αναδείξει 20 τυχερούς που θα κερδίσουν το 100% του υπολοίπου του λογαριασμού τους κατά την 30/12/2016, με ανώτατο όριο το ποσό των 10.000 ευρώ ανά τυχερό.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 09/01/2017.

Στην κλήρωση μετέχουν αυτόματα όλοι οι πελάτες, φυσικά πρόσωπα, που συμμετέχουν τουλάχιστον σε μία από τις δύο καμπάνιες που «τρέχει» η τράπεζα για την επιστροφή μετρητών στους λογαριασμούς της.

Η επιστροφή μετρητών

Τα 6 ευρώ δίνονται υπό τη μορφή Επιστροφής μετρητών και πιστώνονται στη χρεωστική κάρτα του πελάτη.

Στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις 7.000 επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης Επιστροφή.

Είναι δηλαδή πραγματικά λεφτά, καθώς ο καταθέτης μπορεί με αυτά να γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του, να ψωνίσει από το σούπερ μάρκετ κτλ.

Η προθεσμιακή κατάθεση

Το ελάχιστο ποσό της προθεσμιακής κατάθεσης ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.

Οι τόκοι καταβάλλονται κάθε μήνα. Επιπλέον, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το κεφάλαιό του έως και κατά 100% με πρόσθετες καταθέσεις.

Με τον τρόπο αυτό ακόμη κι αν πέσουν το επόμενο διάστημα τα επιτόκια, να μπορεί να εξασφαλίσει και για επιπλέον χρήματα την παραπάνω αυξημένη απόδοση.

Οι πρόσθετες καταθέσεις μπορεί να κυμαίνονται από τις 3.000 έως τις 200.000 ευρώ