A- A+
Eurobank Travel: Επιστροφή 10% για κρατήσεις ως 13/6
Μία νέα προσφορά για κρατήσεις εισιτηρίων και ξενοδοχείων ενεργοποίησε το Eurobank Travel, το πρακτορείο του τραπεζικού ομίλου, για όλους τους κατόχους καρτών του.

Συγκεκριμένα, προσφέρεται 10% Επιστροφή μετρητών για αγορά εισιτηρίων, εκδρομών ή οποιασδήποτε ταξιδιωτικής υπηρεσίας με κάρτες Eurobank.

Τα ευρώ της επιστροφής μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις 7.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης της τράπεζας.

Επιβράβευση έγκαιρων κρατήσεων

Επιπλέον, δίνεται 15% έκπτωση ως προσφορά έγκαιρης κράτησης σε 20 προορισμούς στην Ελλάδα, με τις τιμές να ξεκινούν από 125 ευρώ το άτομο.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως και 13/6 και βάσει διαθεσιμότητας, ενώ με πιστωτικές κάρτες Eurobank δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Δείτε τις προσφορές στο www.eurobank-travel.gr ή καλέστε στο 210 484 9900.

Σύγκριση τιμών online

Μέσω των συνεργασιών που έχει συνάψει το Moneyonline.gr με εταιρείες από τον τουριστικό κλάδο, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συγκρίνουν τις τιμές για ό,τι ψάχνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και αμέσως να κάνουν την κράτησή τους.

Τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα είναι τα εξής:

Ξενοδοχεία: Βρείτε το φθηνότερο δωμάτιο συγκρίνοντας τιμές από 258 sites κρατήσεων με την εφαρμογή Trivago

Κατοικίες: Νοικιάστε το σπίτι των ονείρων σας για τις διακοπές σε τιμές χαμηλότερες των ξενοδοχείων μέσω της Travelstation

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Κλείστε Online τα εισιτήρια για όποιο νησί θέλετε με το Let's Ferry

Αεροπορικά εισιτήρια: Όλες οι αεροπορικές εταιρείες στη μηχανή αναζήτησης της Travelplanet24

Τουριστικά πακέτα: Βρείτε το ιδανικό πακέτο που περιλαμβάνει τα πάντα για εκατοντάδες προορισμούς

E-parking: Ταξιδεύετε με αεροπλάνο; Κλείστε τη θέση parking στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας