A- A+
Eurobank: Στο 1,50% από 23/3 το επιτόκιο του Ταμιευτηρίου Live
Στο 1,5% διαμορφώνεται από τη Δευτέρα 23/3 το ανώτατο επιτόκιο καταθέσεων του λογαριασμού Ταμιευτηρίου Live της Eurobank, από 1,75% προηγουμένως.

Η τράπεζα ενημέρωσε με ηλεκτρονικό μήνυμα τους κατόχους του συγκεκριμένου προϊόντος για τη μείωση των αποδόσεων.

Πλέον για μέσα μηνιαία υπόλοιπα έως 3.000 ευρώ το επιτόκιο διαμορφώνεται σε 0,50% (από 0,75%), ενώ για μεγαλύτερα ποσά σε 1,50%.

Ανταγωνιστική απόδοση

Η Eurobank στην επιστολή της προς τους πελάτες της αναφέρει πως το επιτόκιο του λογαριασμού Live εξακολουθεί να παραμένει εξαιρετικά προνομιακό για ελεύθερα χρήματα, δεδομένου ότι το μέσο επιτόκιο των απλών λογαριασμών ταμιευτηρίου της αγοράς υπολογίζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, σε 0,31%.

Επιπλέον, σημειώνει πως «η απόδοση των τόκων γίνεται σε μηνιαία βάση ώστε να βλέπετε κάθε μήνα τα χρήματά σας να αυξάνονται».

Με το συγκεκριμένο λογαριασμό έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας από τον υπολογιστή σας από όπου και εάν βρίσκεστε, 24ωρες το 24ωρο, 7ημέρες την εβδομάδα.

Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι ότι δεν μπορούν να γίνουν αναλήψεις μετρητών από το γκισέ. Αυτό είναι δυνατό από τα ATM.

Καθημερινές συναλλαγές

Παράλληλα, μπορείτε να πραγματοποιείτε όλες τις καθημερινές σας συναλλαγές εύκολα και γρήγορα, χωρίς να προσέρχεστε στο Κατάστημα και επιπλέον ανέξοδα μέσω του προγράμματος Δωρεάν Συναλλαγές.

Επίσης, η τράπεζα προτρέπει τους πελάτες της να χρησιμοποιούν τη χρεωστική κάρτα για αγορές σε οποιαδήποτε από τις 6.000 επιχειρήσεις του Προγράμματος Επιστροφή πανελλαδικά.

Με τον τρόπο αυτό κερδίζουν ευρώ, που μπορούν να εξαργυρώνουν σε μία από τις επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.