A- A+
Eurobank: Ψώνια στα μεγαλύτερα εμπορικά με έκπτωση 15%
Νέες προσφορές στις πιστωτικές της κάρτες για τη φθινοπωρινή περίοδο εγκαινίασε η Eurobank, προσφέροντας επιστροφή μετρητών που φτάνει έως και το 15% στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας.

Συγκεκριμένα, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν με την κάρτα YES Visa στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα επιστραφεί στους κατόχους τους το 15% της αξίας τους για χρήση σε επόμενες αγορές.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για αγορές στο Golden Hall, στο The Mall Athens, στο Mediterranean Cosmos και στα καταστήματα της Μαρίνας Φλοίσβου,

Την κανονική περίοδο η κάρτα επιστρέφει στους κατόχους της τα ακόλουθα ποσοστά:

  • 6% κέρδος στα καταστήματα εντός των εμπορικών κέντρων The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos και στη Μαρίνα Φλοίσβου
  • 3% κέρδος σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ
  • 2% κέρδος από την Εlpedison (προϋπόθεση η πληρωμή λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος ELPEDISON, εκτός ΕΕΤΗΔΕ, μέσω πάγιας εντολής στην Yes Visa)
  • 1% κέρδος σε όλες σας τις αγορές στις εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Προσφορά στα σούπερ μάρκετ

Με τη χρήση όλων των πιστωτικών καρτών της Eurobank στα καταστήματα λιανικής Μασούτης από 1/11/2012 έως 5/1/2013, κερδίζετε 5% για εξαργύρωση στην επόμενη αγορά.

Αν οι αγορές γίνουν με την κάρτα Μασούτης Visa στο ίδιο χρονικό διάστημα μπαίνετε σε κλήρωση για 20 δωροεπιταγές Μασούτης αξίας 100 ευρώ.

Για αιτήσεις έκδοσης της κάρτας αυτής έως τις 5/1/2013 όλοι οι πελάτες της τράπεζας κερδίζουν μια δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ Μασούτης.