A- A+
Eurobank: Προθεσμία με 3,2% + Α/Κ μέσω Smart Invest
Με επιτόκια που φτάνουν έως το 3,20% η Eurobank διαθέτει στους πελάτες της 6μηνης προθεσμιακές συνδυασμένες με αμοιβαία κεφάλαια όλων των ειδών, στο πλαίσιο ενός ισορροπημένου χαρτοφυλακίου.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ

Ολα τα καλάθια
επενδύσεων ΕΔΩ

Ο λόγος γίνεται για τα προϊόντα Smart Invest, τα οποία συνδυάζουν σε ένα προϊόν, προθεσμιακή κατάθεση και επένδυση σε επιλεγμένα Αμοιβαία Κεφάλαια που διαχειρίζεται η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Οι συνδυασμοί

Αυτήν την περίοδο μπορεί να γίνει επιλογή μεταξύ των ακόλουθων συνδυασμών:

  • 90% των χρημάτων στην προθεσμιακή κατάθεση και 10% σε Αμοιβαία Κεφάλαια σε ευρώ ή δολάριο
  • 80% των χρημάτων στην προθεσμιακή κατάθεση και 20% σε Αμοιβαία Κεφάλαια σε ευρώ ή δολάριο

Το επιτόκιο της προθεσμιακής κατάθεσης, η οποία είναι διάρκειας 6 μηνών, κυμαίνεται από 2,5% έως 3,2% για τα προϊόντα σε ευρώ και από 2% - 2,25% για το δολάριο.

Τα αμοιβαία κεφάλαια

Τα Αμοιβαία Κεφάλαια έχουν επιλεγεί με γνώμονα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στις παγκόσμιες αγορές και συγκεκριμένα σε Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αναδυόμενη Ευρώπη, χώρες BRIC (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα) και στις χώρες των Frontier Markets.

Στα Αμοιβαία Κεφάλαια τύπου Fund of Funds συμμετέχουν και Αμοιβαία Κεφάλαια κορυφαίων διεθνών οίκων διαχείρισης περιουσίας (Fidelity International, Pioneer Investments, Invesco, Franklin Templeton, Morgan Stanley, M&G, Schroders, BlackRock, JPMorgan, BNPP IP/Parvest, Pictet, BoNY Mellon, ING, HSBC, DWS, Barings, Janus Capital, Neuberger Berman, Silk Invest, Pimco), δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε αυτές τις ευκαιρίες μέσα από τη γνώση και την εμπειρία τους.

Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής για τους συνδυασμούς SMART INVEST (€) είναι τα 10.000 ευρώ και το μέγιστο τα 200.000 ευρώ.

Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής για τους συνδυασμούς SMART INVEST USD ($) είναι τα 10.000 δολάρια και το μέγιστο τα 200.000 δολάρια.