A- A+
Eurobank: Πρόγραμμα Ξενοιάζω - Όλες οι πληρωμές αυτόματα
Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κάλυψης όλων των τακτικών υποχρεώσεων ενός νοικοκυριού προσφέρει στους πελάτες του ο όμιλος Eurobank. Πώς λειτουργεί.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα «Ξενοιάζω», μέσω του οποίου η τράπεζα αναλαμβάνει να πληρώνει κάθε μήνα για όλες τις υποχρεώσεις του νοικοκυριού, όπως π.χ. ενέργεια, τηλεφωνία, ύδρευση κλπ.

Η εξόφληση των λογαριασμών γίνεται με αυτόματη χρέωση του καταθετικού λογαριασμού που τηρείται σε Eurobank ή Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και μια απλή αίτηση, αρκεί προηγουμένως ο καταθέτης να έχει κάνει μία απλή αίτηση.

Δωρεάν συναλλαγές

Εάν, επιπλέον ο πελάτης συμμετέχει στο Πρόγραμμα Δωρεάν Συναλλαγές, όλες οι πληρωμές μέσω πάγιας εντολής είναι εντελώς ανέξοδες.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στους πρώτους δικαιούχους των λογαριασμών καταθέσεων ή/και επενδύσεων με αθροιστικό μέσο μηνιαίο υπόλοιπο άνω των 3.000 ευρώ.

Στο σύνολο των €3.000 συμμετέχουν αθροιστικά τα μέσα μηνιαία υπόλοιπα των παρακάτω προϊόντων:

  • Όλοι οι καταθετικοί λογαριασμοί και προθεσμιακές καταθέσεις σε όλα τα νομίσματα
  • Όλα τα επενδυτικά προϊόντα και όλα τα προγράμματα σύνταξης ή μακροχρόνιας αποταμίευσης

Απαραίτητη προϋπόθεση, για να επωφεληθείτε των προνομίων των Δωρεάν Συναλλαγών είναι να μην έχετε καθυστερήσει την πληρωμή δανείου ή πιστωτικής κάρτας πέραν των 30 ημερών από την ημερομηνία οφειλής.

Και με συνδρομή

Για εσάς τους ιδιώτες που έχετε τραπεζικές συναλλαγές σε τακτική βάση, αλλά το αθροιστικό μέσο μηνιαίο υπόλοιπό σας είναι χαμηλότερο από €3.000, μπορείτε να επωφεληθείτε του προγράμματος πληρώνοντας μόνο 2 ευρώ το μήνα.

Για εσάς τους ελεύθερους επαγγελματίες που οι τραπεζικές συναλλαγές είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησής σας, αλλά το αθροιστικό μέσο μηνιαίο υπόλοιπό σας είναι χαμηλότερο από 3.000 ευρώ, μπορείτε να επωφεληθείτε του προγράμματος πληρώνοντας μόνο 5 ευρώ το μήνα.

Αιτήσεις για την υπηρεσία πάγιων εντολών και για τις Δωρεάν Συναλλαγές μπορούν να γίνουν σε ένα από τα καταστήματα του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Eurobank, στο Europhone Banking καλώντας στο 210-95 55 000 ή μέσω e-Banking.