A- A+
Eurobank: Οnline προθεσμιακή με επιτόκια έως 4,20%
Μία νέα προθεσμιακή κατάθεση που ανοίγει μέσω της υπηρεσίας e-banking και προσφέρει επιτόκια που φτάνουν έως και το 4,20% ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια της αποταμίευσης προσφέρει η Eurobank.

Πρόκειται για την προθεσμιακή κατάθεση Live, η οποία διατίθεται στους πελάτες της Eurobank με διαθέσιμα από 10.000 ευρώ και άνω.

Το άνοιγμα και η διαχείριση της προθεσμιακής κατάθεσης γίνεται μόνο μέσω του e-banking, αφού προηγηθεί μία επίσκεψη σε κατάστημα της τράπεζας την πρώτη φορά πριν την ενεργοποίησή της.

Επιτόκια και διάρκεια

Τα επιτόκια του νέου προθεσμιακού λογαριασμού κυμαίνονται από 3% έως 3,70% για διάρκεια ενός μήνα, 3,10% έως 3,90% για 3 μήνες, 3,20% έως 4,20% για 6 μήνες και 3,10% έως 4,10% για 12 μήνες.

Οι τόκοι καταβάλλονται στη λήξη της διάρκειας της προθεσμιακής κατάθεσης σε συνδεδεμένο καταθετικό λογαριασμό.

Εναλλακτικά, ο καταθέτης μπορεί να προγραμματίσει την αυτόματη ανανέωση της προθεσμιακής κατάθεσης, με επανεπένδυση ή μη των τόκων.

Μπορείτε να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας στα προϊόντα της Eurobank και των υπολοίπων τραπεζών με το εργαλείο αναζήτησης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.gr.