A- A+
Eurobank: Online και σε 6 άτοκες πληρωμή των τελών ΙΧ
Τη δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας δωρεάν, από το χώρο τους, και εφόσον το επιθυμούν έως και σε 6 άτοκες δόσεις, δίνει στους πελάτες της η Eurobank, μέσω των εναλλακτικών της δικτύων.

Όλες οι προσφορές άτοκων δόσεων για τα τέλη ΙΧ
Συγκεκριμένα, η τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε ηλεκτρονικά τα τέλη κυκλοφορίας για τα οχήματά σας, εύκολα και γρήγορα, χωρίς επιπλέον έξοδα.

Απλά με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, τον κωδικό πληρωμής και το ΑΦΜ σας, εξοφλείτε άμεσα την υποχρέωσή σας.

Στο πλαίσιο αυτό μπορεί να χρησιμοποιείστε την ηλεκτρονική υπηρεσία που σας εξυπηρετεί καλύτερα:

  • e-Banking για χρέωση λογαριασμού
  • Live-pay για χρέωσης πιστωτικής κάρτας και σε 6 άτοκες δόσεις

Διαδικασία εξόφλησης

Η διαδικασία για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας του οχήματός σας για το 2013 μέσω της Eurobank περιλαμβάνει τρία βήματα:

1. Αναζήτηση Κωδικού Πληρωμής

Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα της Γενικής Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων , ακολουθήστε τις σχετικές οδηγίες και προχωρήστε σε εκτύπωση του Εντύπου Τελών Κυκλοφορίας.

2. Online Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας

Επιλέξτε λογαριασμό χρέωσης, εισάγετε (1) το ΑΦΜ σας, (2) τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος σας και (3) τον κωδικό πληρωμής όπως αναγράφονται στο Έντυπο Τελών Κυκλοφορίας. Η πληρωμή εκτελείται χωρίς έξοδα συναλλαγής.

  • Live-pay για χρέωση πιστωτικής κάρτας: Επισκεφτείτε την υπηρεσία Live-Pay από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, μεταβείτε στην ενότητα "Πληρωμές Δημοσίου > Τέλη Κυκλοφορίας", εισάγετε (1) το ΑΦΜ, (2) τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος σας και (3) τον κωδικό πληρωμής όπως αναγράφονται στο Έντυπο Τελών Κυκλοφορίας. Σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης έως και σε 6 άτοκες δόσεις,

3. Εκτύπωση Απόδειξης Πληρωμής

Εκτυπώστε την απόδειξη με τα στοιχεία της πληρωμής που εκτελέσατε. Η απόδειξη πληρωμής μαζί με το "Έντυπο Τελών Κυκλοφορίας", θα πρέπει να φυλάσσονται στο όχημά σας, καθώς αντικαθιστούν τo αυτοκόλλητο που ίσχυε μέχρι και το 2012.