A- A+
Eurobank: Online έκδοση πιστωτικών καρτών χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα μέσω e-banking
Την έκδοση πιστωτικών καρτών online χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, αποκλειστικά μέσω του e-banking, δίνει η Eurobank σε όλους τους πελάτες της.

Με τη νέα υπηρεσία η Τράπεζα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες e-Banking να ολοκληρώσουν online τη διαδικασία αίτησης χορήγησης πιστωτικής κάρτας χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα.

Επιπλέον ενημερώνονται άμεσα για την έκβαση του αιτήματός τους, εάν δηλαδή εγκρίθηκε η έκδοση της κάρτας, με SMS ή και e-mail.

Ηλεκτρονική υπογραφή

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής της αίτησης και, εφόσον ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, παράδοσης της πιστωτικής κάρτας στη διεύθυνση που επιθυμεί ο πελάτης.

Αναλυτικότερα, με τη νέα υπηρεσία που απευθύνεται σε πελάτες της Τράπεζας, υφιστάμενους ή δυνητικούς χρήστες e-Banking, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα:

- Να καταχωρεί online αίτηση για έκδοση πιστωτικής κάρτας, η οποία θα υπογράφεται ηλεκτρονικά μέσω της νέας υπηρεσίας «Εγκεκριμένη Ηλεκτρονική Υπογραφή», ακολουθώντας τρία (3) απλά βήματα, χωρίς να απαιτείται η παρουσία του πελάτη σε κατάστημα της Τράπεζας.

- Να δέχεται, ανάλογα με τις ανάγκες του και βάσει ερωτηματολογίου (wizard tool), έως και τρεις εξατομικευμένες προτάσεις από τις οποίες θα επιλέξει το προϊόν που προτιμά.

- Να ολοκληρώνει τη διαδικασία με αποκλειστικά ψηφιακό τρόπο (end-to-end digital διαδικασία), επιλέγοντας την πιστωτική του κάρτα ανάλογα με την επιβράβευση που θέλει να λαμβάνει από τις καθημερινές του συναλλαγές.

- Να επισυνάπτει ψηφιακά τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκκαθαριστικό σημείωμα ή/και απόδειξη μισθοδοσίας/σύνταξης) και να συμπληρώνει άλλα οικονομικά στοιχεία εφόσον απαιτείται.

- Άμεσης αξιολόγησης της αίτησής του και ενημέρωσής του για την έκβαση του αιτήματός του μέσω μηνύματος SMS / e-mail.

Υυπενθυμίζεται ότι η Εurobank παρέχει τη δυνατότητα σε πελάτες της που δεν διαθέτουν κωδικούς e-banking να αποκτήσουν τους κωδικούς αυτούς και online, εύκολα και γρήγορα, εφόσον διαθέτουν έστω και μία κάρτα της Τράπεζας (Νέο e-Banking_αποκτώ κωδικούς)._

Η online έκδοση πιστωτικής κάρτας ανοίγει το δρόμο για μια σειρά πρωτοποριακών, ψηφιακών προϊόντων που σχεδιάζει να διαθέσει η Τράπεζα άμεσα, αναπτύσσοντας και εμπλουτίζοντας το σχεδιασμό της για τη μετάβαση της λιανικής τραπεζικής στη νέα ψηφιακή εποχή.