A- A+
Eurobank: Online ασφάλιση ΙΧ μέσω Eurolife
Τη δυνατότητα έκδοσης online ασφαλιστήριων συμβολαίων για το όχημά τους δίνει πλέον σε όλους η Eurobank σε συνεργασία με τη Eurolife Ασφαλιστική.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Eurobank σε συνεργασία με την Eurolife ERB Ασφαλιστική σάς δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσετε εσείς online το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σας.

5 απλά βήματα online

Στην Eurolife Ασφάλιση Αυτοκινήτου επιλέγετε μόνο τις καλύψεις που θέλετε, βλέποντας τι περιλαμβάνει και πόσο κοστίζει καθεμία. Ολοκληρώνετε την αγορά online και λαμβάνετε αμέσως το ασφαλιστήριό σας.

Παίρνετε αμέσως προσφορά για τα βασικά και σχεδιάζετε την ασφάλειά σας για τη διάρκεια που θέλετε με τις εκπτώσεις που δικαιούστε.

Για να συμπληρώσετε γρήγορα τα απαραίτητα στοιχεία, καλό είναι να έχετε εύκαιρα την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα οδήγησής σας.

1. Πάρτε προσφορά αμέσως για τα πιο βασικά

Συμπληρώνετε τις πιο βασικές πληροφορίες για εσάς και το αυτοκίνητό σας για να πάρετε προσφορά για τις πιο βασικές ανάγκες σας:

  • Αστική ευθύνη – υποχρεωτική κάλυψη.
  • Φροντίδα ατυχήματος AutoAssist – για να έχετε κάποιον δίπλα σας εάν κάτι συμβεί.
  • Βασική οδική βοήθεια – για ατύχημα μετά από πρόσκρουση, σύγκρουση, εκτροπή ή ανατροπή του αυτοκινήτου σας.

Σε επόμενο βήμα μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε καλύψεις.

2. Περισσότερες επιλογές και εκπτώσεις

Συμπληρώνετε κάποια επιπλέον στοιχεία για το αυτοκίνητό σας και τους οδηγούς του και δηλώνετε τις προτιμήσεις σας:

  • Διάρκεια – Επιλέγετε τη διάρκεια που θέλετε να έχει η ασφάλεια αυτοκινήτου σας: 12, 6 ή 3 μήνες.
  • Έναρξη ασφάλισης – Δηλώνετε πότε θέλετε να ξεκινήσει η ασφάλεια αυτοκινήτου σας, ακόμη και 30 ημέρες αργότερα από την ημερομηνία που κάνετε την αίτησή σας.
  • Εκπτώσεις – Επιλέγετε τις εκπτώσεις που δικαιούστε.

Με βάση αυτά τα στοιχεία στο επόμενο βήμα θα μπορείτε να βλέπετε το συγκεκριμένο κόστος που έχει κάθε κάλυψη για το δικό σας αυτοκίνητο.

3. Προσθέστε ή αφαιρέστε καλύψεις

Στον πίνακα καλύψεων βλέπετε όλες τις καλύψεις της Eurolife Ασφάλισης Αυτοκινήτου. Σε κάθε κάλυψη βλέπετε τι καλύπτει και ποιο είναι το κόστος για το δικό σας αυτοκίνητο.

Προσθέτοντας ή αφαιρώντας καλύψεις αλλάζει αυτόματα το συνολικό κόστος των ασφαλίστρων.

Έτσι μπορείτε να σχεδιάσετε την ασφάλειά σας με τις καλύψεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας και τα οικονομικά σας.

4. Επιβεβαιώστε τις επιλογές σας

Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει και τις επιλογές σας.

Εφόσον είναι όλα σωστά, η online αίτησή σας για ασφάλεια αυτοκινήτου ολοκληρώνεται εκείνη τη στιγμή.

5. Ολοκληρώστε την αγορά online

Πληρώνετε online τα ασφάλιστρά σας με e-Banking της Eurobank ή οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας.

Παράλληλα λαμβάνετε με email το ειδοποιητήριο πληρωμής για την ασφάλεια αυτοκινήτου που σχεδιάσατε.

Καλύψεις a la carte

Η Eurolife Ασφάλιση Αυτοκινήτου δεν στηρίζεται σε πακέτα καλύψεων. Σας επιτρέπει να σχεδιάσετε online την ασφάλεια αυτοκινήτου σας, επιλέγοντας μία-μία εκείνες τις καλύψεις που σας ενδιαφέρουν:

- Αστική ευθύνη: Εάν προκληθεί υλική ζημιά ή σωματική βλάβη σε άλλους από την κυκλοφορία του αυτοκινήτου σας μέσα στα γεωγραφικά όρια που ισχύει η ασφάλειά σας, αποζημιώνουμε τις απαιτήσεις τους.

- Φροντίδα ατυχήματος AutoAssist: Εάν σας συμβεί τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό σας για οποιοδήποτε περιστατικό καλύπτει το ασφαλιστήριό σας, σας βοηθάμε με τα έγγραφα και επιταχύνουμε τα διαδικαστικά 24 ώρες το 24ωρο, όλον τον χρόνο.

- Βασική οδική βοήθεια: Εάν το αυτοκίνητό σας ακινητοποιηθεί εξαιτίας σύγκρουσης, πρόσκρουσης, εκτροπής ή ανατροπής, έχετε οδική βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, όλον τον χρόνο.

Πλήρης οδική βοήθεια: Εάν το αυτοκίνητό σας ακινητοποιηθεί εξαιτίας βλάβης (μηχανικής ή ηλεκτρικής) ή κλοπής κατά τη διάρκεια ταξιδιού, έχετε οδική βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, όλον τον χρόνο.

- Ολική κλοπή: Εάν το αυτοκίνητό σας εξαφανιστεί ως αποτέλεσμα κλοπής ή ληστείας, σας αποζημιώνουμε.

- Μερική κλοπή: Εάν αφαιρεθούν ενσωματωμένα σταθερά τμήματα του αυτοκινήτου σας που κρίνονται απαραίτητα για τη λειτουργία ή/και κυκλοφορία του και η αφαίρεσή τους οφείλεται σε κλοπή ή ληστεία, σας αποζημιώνουμε μέχρι 1.200€ με απαλλαγή 100€.

Εάν το αυτοκίνητό σας είναι παλαιότερο από 15 έτη, δεν μπορείτε να επιλέξετε τις καλύψεις κλοπής.

- Κατεστραμμένες κλειδαριές: Εάν οι κλειδαριές του αυτοκινήτου σας καταστραφούν από παραβίαση ή προσπάθεια παραβίασής του, σας αποζημιώνουμε για την αντικατάστασή τους μέχρι 300€.

- Πυρκαγιά: Εάν προκληθούν ζημιές στο αυτοκίνητό σας από έκρηξη, πτώση κεραυνού ή πυρκαγιά, σας αποζημιώνουμε ακόμη κι αν η έκρηξη ή η πυρκαγιά οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια, πολιτικές ταραχές ή κακόβουλες πράξεις.

- Φυσικές καταστροφές: Εάν προκληθούν ζημιές στο αυτοκίνητό σας από πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χιόνι, χαλάζι ή σεισμό, σας αποζημιώνουμε με απαλλαγή 400€. Εάν οι ζημιές οφείλονται σε χαλάζι, σας αποζημιώνουμε μέχρι 2.000€.

- Ζημιές ανασφάλιστου: Εάν προκληθούν ζημιές στο αυτοκίνητό σας από σύγκρουση με άλλο όχημα που είναι ανασφάλιστο τη στιγμή του ατυχήματος και ευθύνεται εξ ολοκλήρου για το ατύχημα, σας αποζημιώνουμε μέχρι το ποσό που προβλέπει το ασφαλιστήριό σας.

- Σπάσιμο κρυστάλλων: Εάν σπάσουν ή ραγίσουν τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας (εκτός από φανάρια και καθρέπτες) από οποιαδήποτε αιτία, σας αποζημιώνουμε μέχρι 1.800€. Ωστόσο, εάν αποκαταστήσετε τη ζημιά σε μη συνεργαζόμενο συνεργείο, ισχύει απαλλαγή 20%.

- Αυτοκίνητο αντικατάστασης: Εάν το αυτοκίνητό σας κλαπεί ή δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε λόγω ζημιών από πυρκαγιά ή φυσικές καταστροφές που καλύπτει το ασφαλιστήριό σας, καλύπτουμε τα έξοδα ενοικίασης επιβατικού ΙΧ αυτοκινήτου.

- Προσωπικό ατύχημα: Εάν υποστεί μόνιμη αναπηρία (μερική ή ολική) ο οδηγός του αυτοκινήτου, σας αποζημιώνουμε μέχρι 15.000€ ανά ατύχημα που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ασφάλισής σας και καλύπτουμε τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα. Σε περίπτωση απώλειας ζωής του οδηγού το ποσό καταβάλλεται στους νόμιμους κληρονόμους του.

- Ζώνες και αερόσακοι: Εάν οι ζώνες ή/και οι αερόσακοι του αυτοκινήτου σας καταστραφούν εξαιτίας σύγκρουσης, πρόσκρουσης, εκτροπής ή ανατροπής, σας αποζημιώνουμε για την αντικατάστασή τους μέχρι 5% της ασφαλισμένης αξίας του αυτοκινήτου σας.

- Καθαρισμός οχήματος: Εάν το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας χρειαστεί καθαρισμό μετά από ατύχημα λόγω μεταφοράς τραυματία, σας αποζημιώνουμε μέχρι 500€.

- Νομική προστασία: Εάν διεκδικείτε αποζημίωση, χρειάζεστε υπεράσπιση σε ποινικό δικαστήριο ή έχετε προσφύγει στις αρμόδιες αρχές λόγω αφαίρεσης ή εφαρμογής περιορισμών στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας ή την άδεια οδήγησής σας, έχετε κάλυψη νομικής προστασίας μέχρι 8.000€.

- Ταξιδιωτική βοήθεια: Εάν βρίσκεστε πάνω από 25 χλμ. μακριά από τον συνήθη τόπο διαμονής σας και χάσετε τις αποσκευές σας, τραυματιστείτε, ασθενήσετε ή χρειαστεί να διακόψετε το ταξίδι σας, σας καλύπτουμε όπως προβλέπει το ασφαλιστήριό σας.

- Προστασία ασφαλίστρων: Εάν είναι η πρώτη φορά μέσα σε 12 μήνες ασφάλισης που κάνετε δήλωση ζημιάς για αστική ευθύνη, στην επόμενη 12μηνη ασφαλιστική περίοδο δεν αυξάνουμε τα ασφάλιστρά σας.