A- A+
Eurobank: Κερδίστε €500 κάθε μέρα αγοράζοντας με κάρτα
Καθημερινές κληρώσεις με έπαθλο 500 ευρώ θα διοργανώνει έως και τον ερχόμενο Απρίλιο η Eurobank, στο πλαίσιο της καμπάνιας προώθησης των πιστωτικών και χρεωστικών της καρτών. Οι όροι του διαγωνισμού.

Κάθε κάτοχος πιστωτικής ή και χρεωστικής κάρτας, που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Επιστροφή», λαμβάνει αυτόματα μέρος σε κάθε μία από τις κληρώσεις, εφ΄όσον πραγματοποιήσει με την κάρτα του μία αγορά από τις 10/2/2013 έως 10/4/2013.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 7 κληρώσεις για την ανάδειξη:

  • 60 τυχερών από τις έξι πρώτες κληρώσεις που θα κερδίσουν 500 ευρώ
  • 1 μεγάλου τυχερού από την έβδομη κλήρωση που θα κερδίσει 3.000 ευρώ μέσω μίας προπληρωμένης κάρτας

Συμμετοχή στην κλήρωση

Δικαίωμα συμμετοχής στην κάθε κλήρωση παρέχουν αποκλειστικά και μόνον οι συναλλαγές που αφορούν σε αγορές με χρήση των ανωτέρω καρτών, οι οποίες πραγματοποιούνται και λογιστικοποιούνται εντός του χρονικού διαστήματος που αφορά αντίστοιχα η κλήρωση.

Με κάθε τέτοια συναλλαγή ο κάτοχος θα κερδίζει και μία συμμετοχή στην κλήρωση. Αγορά με δόσεις παρέχει μία συμμετοχή στην κλήρωση, ανεξαρτήτως του αριθμού των δόσεών της.

Στις ανωτέρω συναλλαγές, που παρέχουν δικαίωμα συμμετοχής, δεν συμπεριλαμβάνονται οι αναλήψεις μετρητών, οι μεταφορές υπολοίπου, οι αγορές που πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου με εξαργύρωση ευρώ Επιστροφής, οι συνδρομές, τόκοι, επιβαρύνσεις και λοιπά έξοδα, καθώς και οποιαδήποτε συναλλαγή, ακόμη και αν αφορά σε αγορά, γίνεται καθ΄ υπέρβαση του ορίου της κάρτας.

Οι αναλυτικοί όροι του διαγωνισμού