A- A+
Eurobank: Κερδίστε αεροπορικά εισιτήρια με τις αγορές σας στο σούπερ μάρκετ

Μία νέα προσφορά για τους κατόχους των καρτών της ενεργοποίησε η Eurobank, η οποία κληρώνει αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της AEGEAN.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε τα ψώνια σας μέσω της υπηρεσίας ecoupons που προσφέρει η τράπεζα.

Η προσφορά ισχύει από 01.07.2021 έως και 31.07.2021 για αγορές με ecoupons από τα σουπερ μάρκετ που συμμετέχουν στο €πιστροφή supermarket ecoupons.

Τι πρέπει να κάνετε

Προϊόντα με ecoupons βρίσκετε στην κατηγορία €πιστροφή supermarket ecoupons του €πιστροφή app.

Τα σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν στην καμπάνια είναι τα εξής:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, μασούτης, Χαλκιαδάκης, e-Fresh.gr, ΑΒ Βασιλόπουλος, My market, Γαλαξίας, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, MARKET IN, OK! Anytime Markets, Bazaar, ΓΕΓΟΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ, SYN.KA, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και Δήμητρα market.

Όσοι κάνουν τις αγορές τους έως τέλος Ιουλίου, θα μπουν στην κλήρωση για 20 διπλά αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN και Olympic Air με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

ADVERTISEMENT

Αναλυτικές οδηγίες

Για να κερδίσετε τα ευρώ €πιστροφή των ecoupons και να μπείτε στην κλήρωση για 20 διπλά αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN και Olympic Air:

1.    Βρείτε προϊόντα με ecoupons στην κατηγορία €πιστροφή supermarket ecoupons του €πιστροφή app. Επιλέξτε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

2.    Δείτε ποια σουπερμάρκετ συμμετέχουν στο €πιστροφή supermarket ecoupons και επιλέξτε σε ποιο θέλετε να αγοράσετε τα προϊόντα με ecoupons που σας ενδιαφέρουν.

3.    Πληρώστε με χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

4.    Συμπληρώστε τα στοιχεία της απόδειξης στο €πιστροφή app.