A- A+
Eurobank: Οι 4 προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης που λήγουν αυτό το ΣΚ

Τέσσερις αρκετά δελεαστικές προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές με κάρτες της Eurobank λήγουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για προσφορές στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή μέσω των οποίων μπορείτε να κερδίσετε 10% της αξίας κάθε συναλλαγής ή να έχετε έκπτωση στις εξαργυρώσεις σας.

Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Οι ενεργές προσφορές

Αναλυτικότερα, οι τέσσερις προσφορές είναι οι εξής:

  • Πολυκαταστήματα attica

Κέρδος 10% σε ευρώ €πιστροφή στις αγορές τους στα πολυκαταστήματα attica θα έχουν όλοι οι κάτοχοι καρτών της Eurobank έως και τις 10.10.2020 για αγορές σε φυσικά καταστήματα.

Η προσφορά δεν ισχύει για online αγορές.


  • INTERSPORT και The Athlete’s Foot

Αγορές με 10% €πιστροφή μπορούν να πραγματοποιήσουν έως και τις 10.10.2020 οι κάτοχοι καρτών της Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Η προσφορά ισχύει στα καταστήματα INTERSPORT και The Athlete’s Foot που βρίσκονται στην οδό Ερμού 46 στο κέντρο της Αθήνας.


ADVERTISEMENT

  • Καταστήματα IKEA και IKEA e-shop

Τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τα ευρώ €πιστροφή σας στην IKEA και κερδίστε 20% €πιστροφή στο ποσό της εξαργύρωσης δίνει η Eurobank.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 11.10.2020 για αγορές από τα καταστήματα IKEA και online από το IKEA e-shop.

Για παράδειγμα, εάν εξαργυρώσετε 100 ευρώ €πιστροφή, θα κάνετε αγορές αξίας 100 ευρώ στην ΙΚΕΑ, αλλά θα σας επιστραφούν στο λογαριασμό σας 20 ευρώ €πιστροφή.

Άρα οι αγορές των 100 ευρώ γίνονται με εξαργύρωση 80 ευρώ €πιστροφή.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 11.10.2020 η προσφορά ισχύει για αγορές με εξαργύρωση από το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και online από το IKEA e-shop.