A- A+
Eurobank: Επιτόκια έως 1,50% σε προθεσμιακή για νέα χρήματα - Συνδυασμός με Α/Κ
Επιτόκια έως και το 1,50% σε προθεσμιακή κατάθεση προσφέρει η Eurobank σε όλα τα νέα κεφάλαια που θα πιστωθούν στην τράπεζα, εφόσον συνδυαστούν και με τοποθέτηση σε αμοιβαία κεφάλαια.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα Εκκίνηση, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε πελάτες που θα φέρουν καταθέσεις τους στην τράπεζα από οπουδήποτε.

Πού τοποθετούνται τα χρήματα

Με το προϊόν αυτό έχετε υψηλές αποδόσεις για το τμήμα των χρημάτων σας, 90% ή 80%, που θα τοποθετηθεί σε προθεσμιακή κατάθεση και ταυτόχρονα με την ανάληψη ρίσκου μέσω των αμοιβαίων κεφαλαίων προσδοκάτε σε ακόμη μεγαλύτερες υπεραξίες.

Στο πρόγραμμα Εκκίνηση συμμετέχετε με 30.000 ευρώ και πάνω. Τοποθετείτε:

- Το 80% ή 90% του συνόλου των χρημάτων που αξιοποιείτε για το πρόγραμμα Εκκίνηση σε 3μηνη ή 6μηνη προθεσμιακή κατάθεση με προνομιακό επιτόκιο 1,50% ή 1,20% αντίστοιχα

- Το υπόλοιπο 20% ή 10% των χρημάτων σε GF αμοιβαία κεφάλαια ή αμοιβαία κεφάλαια (LF) της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, που επενδύουν σε όλα τα είδη κινητών αξιών (μετοχές, ομόλογα, προϊόντα χρηματαγοράς) στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μειώσετε ακόμη περισσότερο το ρίσκο, με την εξής τοποθέτηση:

- Το 80% του συνόλου των χρημάτων που αξιοποιείτε για το πρόγραμμα Εκκίνηση σε 3μηνη προθεσμιακή κατάθεση με προνομιακό επιτόκιο 1%.

- Το υπόλοιπο 20% των χρημάτων στο αμοιβαίο κεφάλαιο GF Χρηματαγοράς Κυμαινόμενης Καθαρής Αξίας Ενεργητικού (EUR) της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, που επενδύει σε καταθέσεις και μέσα χρηματαγοράς στην Ελλάδα.