A- A+
Eurobank: Επιστροφή έως 10% για αγορά καυσίμων με κάρτα
Νέες προσφορές στο πρόγραμμα επιβράβευσης των καρτών της δημιούργησε η Eurobank, προσφέροντας επιστροφή μετρητών έως και 20% σε βενζινάδικα και εστιατόρια για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές.

Σύγκριση Επιτοκίων

- Νέες κάρτες για αγορά
- Μεταφορά υπολοίπου

Αναλυτικότερα η τράπεζα επεκτείνεται και στον χώρο των εστιατορίων με το πρόγραμμα "€πιστροφή γεύσεις", με το οποίο οι κάρτες της επιστρέφουν πραγματικά ευρώ ή ακόμα μπορεί και να κεράσουν ένα γεύμα στα πιο ξεχωριστά εστιατόρια της Αθήνας.

Έτσι, κάθε φορά που επιλέγετε οποιοδήποτε από τα συνεργαζόμενα εστιατόρια για να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας και πληρώνετε με κάρτα Eurobank, κερδίζετε αυτόματα ευρώ τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε είτε σε επόμενο γεύμα σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου, είτε σε οποιαδήποτε από τις 3.500 επιχειρήσεις από όλους του κλάδους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης της τράπεζας.

Για να δείτε ποια εστιατόρια συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιέστε ΕΔΩ.

Βενζίνη με -10%

Η Eurobank για ένα μήνα θα διαθέτει την ειδική προσφορά «10% €πιστροφή» στη βενζίνη σε επιλεγμένα πρατήρια της ελίν.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που γεμίζετε το ρεζερβουάρ σας στην ελίν, σας επιστρέφεται το 10% της αξίας της βενζίνης, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για επόμενες αγορές.

Η προσφορά ισχύει για το διάστημα από 14 Σεπτεμβρίου έως και 14 Οκτωβρίου 2011 και αφορά και τους κατόχους χρεωστικών καρτών Eurobank.

Για να δείτε ποια πρατήρια συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιέστε ΕΔΩ.