A- A+
Eurobank: Επιστροφή 10% στην Ηλεκτρονική έως 31/10 με κάρτα
Επιστροφή μετρητών 10% θα κερδίζουν όλοι οι κάτοχοι των καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Επιστροφή» για αγορές στα καταστήματα Ηλεκτρονική.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 13/10 έως και 31/10/2014 επιπλέον άλλων προσφορών ή εκπτώσεων, τόσο στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας, όσο και για on line αγορές στο www.electroniki.gr.

Μετά το πέρας της ενέργειας το ποσοστό Επιστροφής θα διαμορφωθεί στο 1%.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης

Η Επιστροφή είναι το pρόγραμμα επιβράβευσης, που σας επιστρέφει ευρώ και όχι πόντους ή δώρα.

Στο πρόγραμμα Επιστροφή συμμετέχουν τόσο οι πιστωτικές κάρτες Eurobank όσο και οι καταθετικοί λογαριασμοί (τρεχούμενος, μισθοδοσίας, σύνταξης, ταμιευτήριο) μέσω της συνδεδεμένης με αυτούς χρεωστικής κάρτας.

Κάθε φορά που γεμίζετε το καλάθι σας στο supermarket ή γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας είτε την πιστωτική σας κάρτα Eurobank είτε τη χρεωστική, σε περισσότερες από 5.000 συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ.

Αυτά μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Επιλέξτε σήμερα κιόλας για τις αγορές σας τους 11 μεγάλους συνεργάτες: IKEA, ATTICA, EKO, BEΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, INTERSPORT, HONDOS CENTER, JUMBO ή οποιαδήποτε από τις 5.000 ακόμα συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια της Επιστροφής.

Δείτε όλες τις προσφορές επιστροφής μετρητών της τράπεζας