A- A+
Eurobank: Επιπλέον 10% όφελος με τις personal κάρτες
Επιπλέον επιστροφή ευρώ 10% θα κερδίζουν όλοι οι πελάτες Personal Banking της Eurobank για τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών προσφοράς της υπηρεσίας Personal Banking, η Eurobank επιβραβεύει τους πελάτες της με επιπλέον ευρώ επιστροφής.

Για να ενταχθεί κάποιος στην υπηρεσία θα πρέπει να έχει καταθετική/επενδυτική σχέση με την τράπεζα τουλάχιστον 60.000 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 16/06 έως και 30/11/2017, στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιβράβευσης κατόχων καρτών Eurobank €πιστροφή επιχειρήσεις, με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Όφελος 10%

Τα επιπλέον ευρώ €πιστροφή, που αντιστοιχούν στο 10% του συνολικού ποσού ευρώ €πιστροφή που θα συλλέξετε, θα πιστωθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα €πιστροφή έως και τις 22/12/2017.

Για παράδειγμα εάν κάποιος συγκεντρώσει 100 ευρώ επιστροφής, η τράπεζα θα του δώσει δώρο επιπλέον 10 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιχείρηση να έχει συνεργασία με την Eurobank για την εκκαθάριση συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω καρτών.

Σημειώνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της ενέργειας, εξακολουθεί να ισχύει το μόνιμο ποσοστό με το οποίο συμμετέχει η κάθε συνεργαζόμενη με το πρόγραμμα επιχείρηση σε αυτό και για τις αγορές σας κερδίζετε αυτόματα τα ευρώ που αντιστοιχούν σε αυτό.