A- A+
Eurobank: Επενδύστε στη σύνταξη με 2% επιτόκιο
Προνομιακή λύση αποταμίευσης με προνομιακό επιτόκιο, που σας εξασφαλίζει μία επιπλέον σύνταξη, προσφέρει η Eurobank σε συνεργασία με τη Eurolife ERB.

Ο λόγος γίνεται για το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Εξασφαλίζω το μέλλον μου της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, το οποίο σας βοηθά να έχετε το επίπεδο ζωής που επιθυμείτε στα χρόνια της σύνταξής σας.

Εγγυημένο επιτόκιο

Μέσω αυτού χτίζετε ένα εγγυημένο κεφάλαιο με εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο 2%.

Αποταμιεύετε με βάση τις ανάγκες σας, καθώς προσαρμόζετε διάρκεια προγράμματος, ασφάλιστρα και τρόπο καταβολής στα οικονομικά σας.

Συγκεκριμένα, αποταμιεύετε από 30€ τον μήνα, ανάλογα με τον οικογενειακό προϋπολογισμό, την ηλικία σας και τις προαιρετικές ασφαλιστικές καλύψεις που έχετε επιλέξει.

Η καταβολή των ασφαλίστρων γίνεται με τη συχνότητα που σας εξυπηρετεί: κάθε μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή έτος.

Γι’ αυτόν τον σκοπό, ορίζετε πάγια εντολή στον λογαριασμό ή την πιστωτική κάρτα σας Eurobank.

Ελάχιστη διάρκεια

Η ελάχιστη διάρκεια του συνταξιοδοτικού προγράμματος είναι 15 χρόνια, ενώ στην έναρξή του:
ο ασφαλισμένος πρέπει να είναι 13-55 ετών.

Στη λήξη του αποταμιευτικού προγράμματος εισπράττεται το εγγυημένο κεφάλαιο και συμμετέχετε σε κέρδη που μπορεί να έχει το πρόγραμμα:

Το εγγυημένο κεφάλαιο υπολογίζεται με τεχνικό επιτόκιο 2%. Το ύψος του διαμορφώνεται με βάση την ηλικία σας, τα ασφάλιστρα που καταβάλλετε και τη διάρκεια που έχετε επιλέξει.

Τα κέρδη προκύπτουν από το αποθεματικό μερισμάτων που δημιουργεί το πρόγραμμα με τις τυχόν υπεραποδόσεις του.

Παράδειγμα

Ο υπολογισμός σε αυτό το παράδειγμα έχει γίνει με 3% αναπροσαρμογή της μηνιαίας καταβολής τον χρόνο και ενδεικτική ετήσια απόδοση επενδύσεων 4%.

Πρόγραμμα επιβράβευσης

Επιπλέον, κερδίζετε 2% επιστροφή της αξίας των ασφαλίστρων σας σε ευρώ μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Η καταβολή των ασφαλίστρων πρέπει να γίνεται με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Μπορείτε να εξαργυρώνετε τα ευρώ που κερδίζετε, για να καλύψετε καθημερινές ανάγκες σας σε πάνω από 7.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.