A- A+
Eurobank: Έκπτωση 50% στα τέλη ΙΧ με κατάθεση μετρητών
Επιστροφή έως και 315 ευρώ για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας προσφέρει η Eurobank σε όσους επιστρέψουν μετρητά στο λογαριασμό τους.

Η μοναδική υποχρέωση που έχουν οι καταθέτες για να εκμεταλλευτούν την προσφορά είναι να διατηρήσουν τις καταθέσεις τους στην τράπεζα έως το τέλος του έτους.

Από την 1η Ιανουαρίου έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όποια ανάληψη θέλουν, δεδομένων των περιορισμών που ισχύουν στην κίνηση κεφαλαίων.

Το ύψος της επιβράβευσης

Από εκεί και πέρα, λαμβάνουν στην κάρτα τους, χρεωστική ή πιστωτική, επιστροφή μετρητών από 30 έως 315 ευρώ, τα οποία μπορούν να δαπανήσουν σε οποιαδήποτε από τις 7.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Επιστροφή».

Το ποσό που θα πιστωθεί στην κάρτα, εξαρτάται από το ύψος της κατάθεσης:

- 30 ευρώ για καταθέσεις 7.000 ευρώ

- 50 ευρώ για καταθέσεις 10.000 ευρώ

- 60 ευρώ για καταθέσεις 15.000 ευρώ

- 85 ευρώ για καταθέσεις 20.000 ευρώ

- 135 ευρώ για καταθέσεις 30.000 ευρώ

- 160 ευρώ για καταθέσεις 40.000 ευρώ

- 225ευρώ για καταθέσεις 50.000 ευρώ

- 280 ευρώ για καταθέσεις 60.000 ευρώ

- 315 ευρώ για καταθέσεις 70.000 ευρώ

Οι προσφορές ανά τράπεζα

Οι προσφορές ανά τράπεζα

Κίνητρα για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας από τα συστήματά τους δίνουν και οι υπόλοιπες τράπεζες.

Οι νέες καμπάνιες που έχουν ξεκινήσει εστιάζονται στη χρήση των ηλεκτρονικών τρόπων πληρωμών, οι οποίες εξασφαλίζουν επιπλέον προνόμια σε όσους τις επιλέξουν.

Ειδικότερα, κάθε τράπεζα προσφέρει τα εξής:

  • Alpha Bank

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας σε έως και 9 άτοκες δόσεις.

Εάν η εξόφληση γίνει μέσω Alpha Web Banking ή Alpha Mobile Banking έως 31.12.2015, με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού κάρτας Αlpha Bank, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 2.2.2016.

Ενας υπερτυχερός θα διεκδικήσει 1.000.000 Bonus πόντους και 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 10.000 Bonus πόντους.

Με κάθε επιπλέον πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας που πραγματοποιείτε, αυξάνετε τις συμμετοχές σας στην κλήρωση και τις πιθανότητες να κερδίσετε.

Επιπλέον, για τις πληρωμές αυτές οι κάτοχοι των καρτών Bonus κερδίζουν πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν στο πλαίσιο του ομώνυμου προγράμματος επιβράβευσης.

Βρείτε τον κωδικό πληρωμής των τελών, εισάγοντας τον ΑΦΜ του κατόχου και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

  • Eurobank

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει στο EuroPhone Banking (210 95 55 000), ή στο www.livepay.gr.

Για εφάπαξ πληρωμές με χρέωση καταθετικού λογαριασμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί το e-banking της τράπεζας και το EuroPhone Banking.

Επιπλέον, επιστρέφονται στην κάρτα από 30 έως 315 ευρώ ανάλογα με το ποσό που θα κατατεθεί σε λογαριασμό Eurobank.

  • Εθνική Τράπεζα

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Η δυνατότητα πληρωμής των Οφειλών προς το Δημόσιο είναι διαθέσιμη μέσω του Δικτύου Καταστημάτων ΕΤΕ, του i-bank Internet Banking και του i-bank Simple Pay.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξόφλησης αποτελεί η προσκόμιση από τον συναλλασόμενο του σχετικού εντύπου που εκτυπώνεται μέσω ΤΑΧΙSNET και στο οποίο αναγράφεται μεταξύ των άλλων ο απαραίτητος για τη διενέργεια της συναλλαγής «ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ».

Επιπλέον, το go4more σας επιβραβεύει για την εξόφληση των φορολογικών σας υποχρεώσεων, πληρώνοντας μέσω i-bank Internet Banking και του i-bank Simple Pay με την πιστωτική σας κάρτα.

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα και κερδίστε 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ πληρωμής με μέγιστο 20.000 πόντους/μήνα και εξαργυρώστε τους πόντους σας σε οποιοδήποτε συνεργάτη, όπως εσείς επιθυμείτε.

  • Τράπεζα Πειραιώς

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, πληρώνοντας ηλεκτρονικά τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016 μέσω των υπηρεσιών winbank.gr, easypay.gr ή easypay app, ο ιδιοκτήτης του ΙΧ μπαίνει στην κλήρωση για μία προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς Prepaid Gift MasterCard.

Η κάρτα θα είναι φορτισμένη με 200 ευρώ. Συνολικά θα κληρωθούν 100 τυχεροί.

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει τη δυνατότητα εξασφάλισης 5 συμμετοχών, κάθε μία εκ των οποίων εξασφαλίζεται με την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ενός οχήματος.

Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει έως 31/12/2015.