A- A+
Eurobank: Δώρο ως 20 ευρώ με τα e-statements
Επιστροφή μετρητών έως 20 ευρώ μπορούν να κερδίσουν οι πελάτες της Eurobank που επιλέξουν τα ηλεκτρονικά αντίγραφα λογαριασμών για την παρακολούθηση των προϊόντων τους.

Μπορείτε να επιλέξετε διακοπή ενός ή και περισσοτέρων φυσικών statements, για όποιο από τα τραπεζικά προϊόντα έχετε στην κατοχή σας και να κερδίσετε έως και €20 στο πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για όσους έχουν κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα ή και σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επιβράβευσης συμμετέχει η κάρτα που έχετε στην κατοχή σας.

Τα προϊόντα

Βασική προϋπόθεση είναι τουλάχιστον ένα από τα προϊόντα για τα οποία θα επιλεγεί το ηλεκτρονικό αντίγραφο, να αφορά σε Πιστωτική Κάρτα, Προσωπικό, Στεγαστικό ή Πράσινο Δάνειο.

Με τη μετατροπή της ενημέρωσης ενός προϊόντος σε ηλεκτρονική μορφή κερδίζετε 10 ευρώ, ενώ με δύο ή περισσότερα προϊόντα 20 ευρώ.

Έτσι πλέον, λαμβάνετε εύκολα και με ασφάλεια τους λογαριασμούς σας, ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον.

Η διαδικασία

Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε είναι απλά. Μπείτε τώρα στο www.eurobank.gr/e-statements και μάθετε πως μπορείτε να διακόψετε το φυσικό σας statement και να βγείτε κερδισμένοι.

Η ενέργεια ισχύει από 09/02/2015 έως και 30/04/2015.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στην Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης EuroPhone Banking στο 210 955 500.