A- A+
Eurobank: Δωρεάν σεμινάρια για το e-shop σας
Δωρεάν σεμινάρια μέσω ίντερνετ προσφέρει η Eurobank σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν ηλεκτρονικά, μέσω νέου προγράμματος.

Ο λόγος γίνεται για το Digital Academy for Business, που αποτελεί ένα νέο ψηφιακό κανάλι γνώσεων, πρακτικών και εμπειριών για επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

Σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιείτε την εμπειρία, τις γνώσεις, τα εργαλεία και το συνολικό οικοσύστημα της Eurobank για να ενισχύετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού της.

Πώς σας βοηθάει

Το digital marketing και οι βασικές αρχές προώθησης μιας εταιρείας στο διαδίκτυο σήμερα είναι από τις πρώτες και βασικές ενότητες του Digital Academy for Business.

Η τράπεζα σας δίνει πρόσβαση σε webinar, ενημερωτικό υλικό και πρακτικές συμβουλές για:

  • Google Ads
  • SEO – Search Engine Optimisation
  • email marketing
  • Website και παρουσία στο διαδίκτυο
  • Κοινωνικά δίκτυα
  • Facebook advertising

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις τάσεις της ψηφιακής εποχής από τον υπολογιστή σας. Συμμετέχετε ενεργά και στο βάθος που σας ενδιαφέρει.

Workshop σε όλη την Ελλάδα

Επιπλέον, η Eurobank συνεργάζεται με διεθνή brand, πρωτοπόρες digital εταιρείες και στρατηγικούς εταίρους για να σας προσφέρουμε δωρεάν workshop.

Σε συνεργασία με την Google, την Isobar κι άλλες εξειδικευμένες και καταξιωμένες εταιρείες βοηθά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν πιο αποδοτικά στο digital marketing.

Με μια σειρά workshop σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις της ψηφιακής εποχής, να εξοικειωθείτε με νέα τεχνολογικά εργαλεία και τακτικές ψηφιακής προώθησης της επιχείρησής σας με μια σειρά workshop και να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας.

Η συμμετοχή στα workshop του Digital Academy for Business είναι χωρίς κόστος. Στα workshop θα παρευρίσκεται και ο Επαγγελματικός Σύμβουλός σας για να σας φέρει σε επαφή με το οικοσύστημα των συνεργατών μας και να σας στηρίξει στα επόμενα βήματά σας.