A- A+
Eurobank: Διπλή έκπτωση στα μεγαλύτερα malls
Νέες προσφορές για τους κατόχους των καρτών της, πιστωτικών και χρεωστικών, ανακοίνωσε η Eurobank ειδικά για τις καλοκαιρινές αγορές. Η έκπτωση, η επιστροφή 10% και οι δωροεπιταγές.

Αναλυτικότερα, με την πιστωτική κάρτα YES Visa κερδίζετε το 10% της αξίας των αγορών σας, επιπλέον των άλλων εκπτώσεων που θα «τρέξουν» από τις 15/7 ή των προσφορών.

Η προσφορά ισχύει από 14 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2014 στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων: The Mall Athens, Golden Hall, Flisvos Marina και Mediterranean Cosmos.

Προσφορά Σκλαβενίτης

Η Eurobank καλωσορίζει στο πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή τα super market Σκλαβενίτης.

Στο πλαίσιο αυτό ειδικά για τις χρεωστικές της κάρτες Mastercard διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ.

Η συμμετοχή στην κλήρωση εξασφαλίζεται με την πραγματοποίηση 6 αγορών με τη χρεωστική κάρτα σε οποιαδήποτε επιχείρηση με το σήμα Mastercard έως 30/9.

Κάνετε τις αγορές σας στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή, κερδίστε ευρώ και εξαργυρώστε τα σε επόμενή σας αγορά πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου!