A- A+
Eurobank: Αναλήψεις + «κλειδωμένο» επιτόκιο έως 4,5% για 2 χρόνια
Μία νέα προθεσμιακή κατάθεση, που έχει μόνο δίνει τη δυνατότητα στον αποταμιευτή να «κλειδώσει» ένα υψηλό επιτόκιο για έως και 2 έτη, αλλά παράλληλα του παρέχει σημαντικές ευελιξίες, προσφέρει η Eurobank.

Πρόκειται για το νέο προθεσμιακό λογαριασμό με την ονομασία «Υπέρ σας», διάρκειας 24 μηνών, που διατίθεται για ποσά που ξεκινούν από τις 10.000 ευρώ.

Το επιτόκιο κυμαίνεται από 3,50% έως 4,50% (για ποσά άνω των 100.000 ευρώ), ανάλογα με το ύψος της αποταμίευσης, ενώ η καταβολή των τόκων γίνεται κάθε δύο μήνες.

Για να βρείτε την ακριβή απόδοση για τα χρήματά σας, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr.

Έξτρα ευελιξίες

Η συγκεκριμένη προθεσμιακή κατάθεση παρέχει σημαντικές ευελιξίες στον αποταμιευτή, καθώς του δίνει τη δυνατότητα πρόσθετων καταθέσεων και αναλήψεων κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Συγκεκριμένα:

- Πρόωρη ολική ανάληψη. Δίνει τη δυνατότητα στον καταθέτη να προχωρήσει σε πρόωρη ανάληψη του συνόλου των κεφαλαίων του χωρίς καμία ποινή κάθε δύο μήνες, την ημέρα καταβολής των τόκων.

- Πρόωρη μερική ανάληψη. Επιτρέπεται η αφαίρεση ποσών από το λογαριασμό, αρκεί να μην υπερβαίνουν το 40% της αρχικής κατάθεσης ή του τρέχοντος υπολοίπου.

- Πρόσθετες καταβολές. Παρέχεται η ευχέρεια πρόσθετων καταθέσεων κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, υπό την προϋπόθεση ότι τα επιπλέον ποσά δεν υπερβαίνουν το 40% του αρχικώς κατατεθέντος ποσού ή του εκάστοτε υπολοίπου.

Το ελάχιστο ποσό πρόσθετης καταβολής ανέρχεται στα 1.000 ευρώ ή σε πολλαπλάσιά του, πχ. 2.000 ευρώ, 3.000 ευρώ κ.ο.κ.