A- A+
Eurobank: Αγορές με €πιστροφή 5% από το δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS

Αγορές με €πιστροφή 5% από το δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS μπορούν να πραγματοποιήσουν τις επόμενες εβδομάδες οι κάτοχοι καρτών της Eurobank.

Η προσφορα΄ισχύει για αγορές το διάστημα από 8 έως και 27 Δεκεμβρίου στο δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS, με εξαίρεση τις αγορές φαρμάκων και τις online αγορές.

Επιπλέον, για να κερδίσετε την αυξημένη επιβράβευση του 5% αντί του 2% που ισχύει κανονικά, θα πρέπει να είστε χρήστης της εφαρμογής €πιστροφή app.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και να τη συνδέσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή έως τις 27/12.

Η εγκατάσταση του app

Όσοι πελάτες έχουν εγκαταστήσει έως τις 07.12.2020 την εφαρμογή θα κερδίζουν κατά τη συναλλαγή της αγοράς (αυτόματα) 5% €πιστροφή στα συνεργαζόμενα φαρμακεία Pharma PLUS.

Όσοι πελάτες την κατεβάσουν από 08.12.2020 έως και 27.12.2020, κατά τη συναλλαγή της αγοράς θα κερδίζουν 2%, το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή των Pharma PLUS, και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 5% της προσφοράς θα πιστωθεί έως τις 31.01.2021.

Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συλλογή ή εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή είναι η συναλλαγή να πραγματοποιηθεί μέσω μηχανήματος POS Eurobank.

ADVERTISEMENT