A- A+
Αιτήσεις για κάρτες Alpha Bank και στο δίκτυο της Εμπορικής
Τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση για τις πιστωτικές κάρτες Bonus της Alpha Bank και στο δίκτυο καταστημάτων της Emporiki Bank, έχουν οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου.

Συγκεκριμένα, οι κάρτες και κατ΄ επέκταση το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus της Alpha Bank πλέον διατίθενται και στο δίκτυο καταστημάτων της Εμπορικής Τραπέζης, ανεβάζοντας τα σημεία διαθέσεώς του σε 706.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβραβεύσεως, μοναδικό στην ελληνική αγορά, το οποίο προσφέρει πόντους για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται με τις κάρτες Bonus και δίδει τη δυνατότητα εξαργυρώσεώς τους σε αγαθά και υπηρεσίες.

Το πρόγραμμα

Στα έξι έτη λειτουργίας του, το Πρόγραμμα πέτυχε να προσφέρει στα μέλη του πραγματική επιβράβευση μέσω ενός ισχυρού δικτύου διακεκριμένων επιχειρήσεων στον τομέα της Λιανικής, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος, η Aegean, η BP, η Vodafone, η Hellas On Line, τα Πολυκαταστήματα Notos Galleries, η Ηλεκτρονική, η Hertz, καθώς και πλήθος άλλων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο μεγάλος αριθμός μελών, τα μοναδικά προνόμια, η εξαργύρωση πόντων με ελκυστικές προσφορές, οι εξαργυρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, αλλά και η πρωτότυπη επικοινωνία του συνέβαλαν στην επιτυχία του Προγράμματος, το οποίο κατά το 2012, έλαβε την υψηλότερη διάκριση καθώς ανακηρύχθηκε το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα πιστότητας οικονομικού οργανισμού στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, στο πλαίσιο του θεσμού “The Loyalty Awards 2012”.

«Με στόχο πάντα στην ικανοποίηση των μελών του, το Πρόγραμμα Bonus συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέες συνεργασίες, προσφορές και πρωτοποριακές υπηρεσίες προσφέροντας ουσιαστική επιβράβευση σε όλους όσους το επιλέγουν» καταλήγει η Alpha Bank.