A- A+
Έτοιμο το app του gov.gr για συναλλαγές με το δημόσιο από το κινητό σας - Οι υπηρεσίες

Στον αέρα του διαδικτύου και έτοιμη για download στη συσκευή σας είναι η νέα εφαρμογή του gov.gr, που σας συνδέει με τις υπηρεσίες του Δημοσίου.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε από κινητό ή tablet με σύστημα IOS ή Android να εκδίδετε ηλεκτρονικά έγγραφα και να κρατάται αρχείο με δηλώσεις, εξουσιοδοτήσεις και πιστοποιητικά που έχουν καταρτίσει.

Πρόκειται για ένα «ψηφιακό χαρτοφύλακα» με πολλαπλές λειτουργίες μέσω του οποίου οι πολίτες μπορούν να ανταλλάσσουν ηλεκτρονικά έγγραφα μέσω των θυρίδων τους.

Επιπλέον, μπορούν να ελέγχουν τη γνησιότητα των ηλεκτρονικών εγγράφων μέσω των κωδικών QR που φέρουν, με τη σάρωσή τους στο κινητό τηλέφωνο.

Συνεχείς ανανεώσεις

Βασισμένη στο site του gov.gr, η εφαρμογή θα προσθέτει διαρκώς νέες δυνατότητες, κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα.

 Η πύλη gov.gr προσφέρει πλέον 822 υπηρεσίες, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες διέθετε 750, και έως το τέλος του έτους εκτιμάται πως θα προσεγγίσει τις 1.000.

Στο οικοσύστημα του gov.gr εντάσσεται και η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, ενώ σύντομα θα ενσωματωθούν επίσης η δυνατότητα ηλεκτρονικής έκδοσης ποινικού μητρώου και η ηλεκτρονική μεταβίβαση ακινήτου.

Κατεβάστε την εφαρμογή σήμερα:

Για συσκευές Apple

Για συσκευές Android