A- A+
Ετοιμάζετε οδικό ταξίδι; Προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορά καυσίμων

Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές καυσίμων έχουν ενεργοποιήσει οι τράπεζες, απευθυνόμενοι κατά βάση σε όσους επιλέξουν να πάνε διακοπές οδικώς.

Μέχρι στιγμής δύο τράπεζες έχουν λανσάρει προσφορές που αφορούν την αγορά καυσίμων, με το όφελος να διαμορφώνεται έως και το 5% της αξίας των συναλλαγών σας σε επιλεγμένα πρατήρια.

Κέρδος έως 3% προσφέρουν όμως και άλλα προγράμματα επιβράβευσης μέσω του μόνιμου μηχανισμού ανταμοιβής, βάση του οποίου λειτουργούν.

Για να υπολογίσετε το κέρδος σας χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης προγραμμάτων επιβράβευσης του Moneyonline, επιλέγοντας στην κατηγορία δαπάνης «ΚΑΥΣΙΜΑ».



Οι δύο νέες προσφορές

Οι νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης που έχουν λανσάρει οι τράπεζες είναι οι εξής:

  • go4more - Shell

Επιβράβευση 5% μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα προσφέρει η Εθνική Τράπεζα στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών για αγορές στα πρατήρια Shell.

Η προσφορά ισχύει για κάθε είδος συναλλαγή, αξίας 30 ευρώ και άνω, για βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και υγραέριο κίνησης, μόνο με πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας.

Συγκεκριμένα, για κάθε 1 ευρώ αγορών θα κερδίζετε 20 go4more πόντους, οι οποίοι θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Οι πόντοι αυτοί αντισττοιχούν στο 5% της αξίας κάθε συναλλαγής.

Τη στιγμή της συναλλαγής ο κάτοχος της κάρτας θα λαμβάνει 8 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών.

Οι επιπλέον πόντοι της προσφοράς θα αποδοθούν στις 11/08/2020 για τις συναλλαγές Ιουλίου και 11/09/2020 για τις συναλλαγές Αυγούστου.


  • €πιστροφή - ΕΛΙΝ

Προμηθευτείτε καύσιμα κίνησης από τα συνεργαζόμενα πρατήρια ελίν, πληρώστε με κάρτα Eurobank και κερδίστε 3% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για αγορές αξίας έως 150 ευρώ η καθεμία από 20.07.2020 έως και 05.08.2020.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Για αγορές συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 150€ έκαστη, κερδίζετε 1% €πιστροφή, που είναι το μόνιμο ποσοστό με το οποίο συμμετέχει η επιχείρηση στο Πρόγραμμα.