A- A+
Εθνική Τράπεζα: Νέα 10ετής επένδυση με ασφάλεια ζωής
Τη σειρά προγραμμάτων με την ονομασία «ΕΦΑΠΑΞ Εθνικής», που καλύπτει ταυτόχρονα επενδυτικές και ασφαλιστές ανάγκες, διαθέτει η Εθνική Ασφαλιστική μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Τα νέα προγράμματα μέσω μιας εφάπαξ αρχικής καταβολής ασφαλίστρου στοχεύουν στο σχηματισμό κεφαλαίου για κάλυψη μελλοντικών αναγκών, όπως οι σπουδές των παιδιών ή στη δημιουργία ενός προσωπικού εφάπαξ το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε συμπληρωματικό συνταξιοδοτικό εισόδημα.

Παράλληλα, εξασφαλίζουν εγγύηση του αρχικού ασφαλίστρου στη λήξη τους, υψηλές αποδόσεις και ασφαλιστική κάλυψη ζωής.

Οι παροχές

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνικής, το «ΕΦΑΠΑΞ Εθνικής 10, 1η Έκδοση» είναι το πρώτο στη σειρά πρόγραμμα και προσφέρει:

• 100% εγγύηση του αρχικού ασφαλίστρου και εξασφαλισμένη απόδοση, με την προϋπόθεση διακράτησης της επένδυσης μέχρι τη λήξη της

• Δυνατότητα μερικής ή ολικής ρευστοποίησης μετά τον πρώτο μήνα από την έναρξη του προγράμματος.

• Εξασφαλισμένες ελάχιστες αξίες εξαγοράς κατά τη διάρκεια του προγράμματος και προκαθορισμένα ποσοστά ελάχιστης απόδοσης της επένδυσης εάν η ρευστοποίηση πραγματοποιηθεί μετά το 3ο ή 5ο έτος από την έναρξη του προγράμματος.

• Ασφαλιστική προστασία, με την καταβολή κατ’ ελάχιστο του ποσού του αρχικού ασφαλίστρου σε περίπτωση απώλειας ζωής και διπλασιασμό αυτού του ποσού σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα (με ανώτατο όριο το επιπλέον ποσό των €100.000).

Η περίοδος διάθεσης

Το «ΕΦΑΠΑΞ Εθνικής 10, 1η Έκδοση» είναι πρόγραμμα εφάπαξ αρχικής καταβολής ασφαλίστρου, διάρκειας 10 ετών και συνδέεται με Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο της Εθνικής Ασφαλιστικής που επενδύεται αποκλειστικά σε προθεσμιακή κατάθεση ειδικού τύπου της Εθνικής Τράπεζας. Το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό αρχικού ασφαλίστρου για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι 5.000 €.

Η διάθεση του προγράμματος γίνεται μέσω του δικτύου καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας για συγκεκριμένο διάστημα προεγγραφών έως την 1η Μαρτίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, στο τηλέφωνο 181818 ή στο www.nbg.gr.