A- A+
Εθνική Τράπεζα: Επισκευαστικά δάνεια με χαμηλά επιτόκια σε συνεπείς δανειολήπτες
Έτοιμη να χορηγήσει επισκευαστικά δάνεια με ευνοϊκούς όρους σε δανειολήπτες που είναι έως σήμερα συνεπείς στην εξυπηρέτηση του χρέους τους, είναι η Εθνική Τράπεζα.

Μιλώντας στην εημερίδα «Το Βήμα», ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας τάσσεται υπέρ της επιβράβευσης των συνεπών δανειοληπτών.

Για το λόγο αυτό σκοπεύει στη συγκεκριμένη κατηγορία πελατών του ομίλου να προσφέρει επισκευαστικά δάνεια για τη βελτίωση των κατοικιών τους με πολύ ευνοϊκούς όρους.

Η πρόταση Μητσοτάκη

Ο ίδιος είναι υπέρ της πρότασης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για επιβράβευση των δανειοληπτών που παρά την κρίση πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνάντησή του με τις διοικήσεις των τραπεζών έκανε μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση.

Για όσους πολίτες ήταν κατά την τελευταία τριετία συνεπείς στην αποπληρωμή των στεγαστικών τους δανείων, να υπάρχει ως επιβράβευση μια εύλογη μείωση επιτοκίου για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, ζήτησε η ρύθμιση αυτή να συμφωνηθεί στο πλαίσιο των κριτηρίων που θα τεθούν για την προστασία της πρώτης κατοικίας και τους δανειολήπτες που δεν εξυπηρετούν τις οφειλές τους..